Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvůj JEDEN nejoblíbenější film

Od: jezevec* odpovědí: 31 změna:

Ahoj všem,

v TV je pořád to samý. Co takhle přinést inspiraci pro všechny, kdo by chtěli o svátcích skouknout něco, co ještě, nebo už dlouho neviděli? Prostě otázka je jasná - JAKÝ JE TVŮJ JEDEN NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILM? Jeden! Ten úplně nej!
Za mě jednoznačně Pulp Fiction. Viděl jsem ho tisíckrát a asi mě nikdy nepřestane bavit...
Tak hezký Vánoce a příjemnou podívanou!

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Miluji film Zelená míle s Tomem Hanksem v hlavní roli. *palec*

doplněno 19.12.18 16:45:

Elanie, děkuji. Ten jsem viděla snad 2x nebo 3x?

elane
Pokud s Vám líbí Zelená míle, nenechte si ujít: Vykoupení z věznice Shawshank.www.csfd.cz/film/2294-vykoupeni-z-veznice-shawshank/prehled/Pro spoustu lidí je to: 1. nejlepší film 2. nejoblíbenější film(viz hodnocení v odkazu)

Ten je taky suprový.

hodnocení

4x
Ten můj dávají v tv pořád Vetřelec ale jinak jich mam oblibenych spoustu...od Rockyho po Buchty a Klobásy
jezevec*
hodnocení

Palec nahoru za Buchty a klobásy... To je cool kousek... :-D

hodnocení

4x

Bohové musejí být šílení

Jinak díky za toto téma - na některé z těch filmů, které zde rádci uvádějí, se určitě chci podívat. *palec*

hodnocení

4x

Překvapuje mě, že tolik lidí má rádo spíš zahraniční filmy než české. Není nic hezčího než české reálie, humor který jde z našich kořenů, narážky, které pochopí jen Čech. Za mě jednoznačně excelentí výkon pana Hrušínského v Pozor vizita!

hodnocení

3x

Dobrý den. Neodpustím si poznámku, že jich je hodně, ale když jeden, tak tedy Formanův film Hair( Vlasy).

hodnocení

3x

Nespoutaný Django, a většina tarantinovek.

Z animovaných Fantastický pan Lišák.

Z pohádek Koralína a svět za tajnými dveřmi.

Vím, jsem trochu divná.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, The Rocky Horror Picture Show (barevné, zábavné, ujeté a skvělá hudba). Zdravím!

lucie*
hodnocení

2x

v každém žánru bych jeden našla...ale v počtu shlédnutí a mým prvoúžasem,na který nejde zapomenout...je to

Od soumraku do úsvitu*srdce*

hodnocení

2x

Bosé nohy v parku.

damandys
hodnocení

2x

Kořeny (ROOTS) z roku 2016. Je to čtyřdílná série, ale skvělá. Dá se to najít na internetu nebo na Ulozto.cz

detroit
hodnocení

1x

Za mě jednoznačně Slavnosti sněženek,to je pohlazení po duši.

K tomu bych přidal Postřižiny a Vesničko má, středisková.

hoststary*
hodnocení

1x

Pamatuje ještě někdo na komedii Zásah v pravou chvíli (asi 1963), černobílý, s řeznickým pomocníkem panem Pitkinem a jeho zaměstnavatelem řezníkem panem Grimsdalem? Doma se tak člověk nenasměje, jako v kině, které bouří smíchem. I po letech je to výborná komedie, která stojí za vidění.

P.S. o asi tři roky později, někdy v r 66 kina řvala smíchem u francouzské komedie Jen když jsme zdrávi, možná by se i dnes lidé smáli a bavili

hodnocení

1x

Fanny a Alexandr

72mona3*
hodnocení

1x
Už tu byla jmenována spousta mých "srdcovek" *srdce*, ale teď ujíždím na Mary a Max. M.

zirafka
hodnocení

1x

Za mě jsou to jsou Madisonské mosty. Viděla jsem mnohokrát.

hodnocení

0x

Je jich víc, ale třeba "XXX Nová dimenze".

A chcete-li zabít čas, zde si něco vyberete.

doplněno 20.12.18 10:56:

A zapoměl jsem na krásný oddechový film Postřižiny.

hodnocení

0x

Uff... těch by asi bylo víc. Z těch posledních asi Ready Player One: hra začíná... s každým dalším zhlédnutím objevím nové odkazy a narážky, kterých jsem si dříve nevšiml.

Ale obecně nejoblíbenější je pro mě asi Návrat do budoucnosti (tedy všechny tři díly).

kohejlan*
hodnocení

0x
Poslední dobou jsem viděla několikrát za sebou Hledání Země Nezemě (2004). Doporučuji. Jinak svých nejfilmů mám spoustu, každý z jiného důvodu.

hodnocení

0x

The Theory of Everything

hodnocení

0x

Zajímavý je scifi film- Čas života z roku 2011. A nebo se může jmenovat i Vyměřený čas.

jofa*
hodnocení

0x

Film "Mezi námi zloději". Velice aktuální v dněšní době.

hodnocení

0x

Na to nejde odpovědět, líbilo se mi ich dost a např. na seriál o Rxovi se díváom uýž pokolikáté.

berger*
hodnocení

0x

Mzda strachu,verze z r.1953. Ale kniha je lepší...

nikdo*
hodnocení

0x

Třeba Modrá Electra Glyde. Tu už jsem neviděl asi 45let. Nebo Woodstock.

m123*
hodnocení

0x

Já koukám na filmy v každé volné chvíli. Teď sjíždím český z 60. - 70. let. Nicméně můj jeden z nejoblíbenějších je zahraniční a to Gran Torino. Celkově filmy kde hrál Clint Eastwood ve starším věku nebo který režíroval jsou moje srdcovka.

lidus*
hodnocení

0x

Fakt jeden? To nebude lehké zvolit ale vyberu Na křídlech vážky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]