Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypisování dovolenky

Od: riviera odpovědí: 2 změna:

dobDobrý den, mam dotaz jak vypsat dovolenou na dovolenkový formulář (modrý) , když mam dovolenou 5,5 dne , ale na vánoce mám mít 7 dní . Mám 15 hodin na dělaných takže z přesčasů se to ztrhne. Jde mi o to kolik mam napsat dní do dovolenky jestli 5,5 nebo 7?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Domluvte se se svým vedoucím. U nás by se v takovém případě vyplňovalo 5,5 dnů ŘD a 1,5 dne NV (na našich formulářích jsou na to kolonky *klik* ).

krtek66
hodnocení

0x

nevím jak u Vás, ale standardně ve všech zaměstnání kde jsem kdy byl se Vánoce braly automaticky, že se dovolenka nevypisovala a když byla nějaká niance ve dnech tak si s tím účetní poradila jak uměla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]