Nejste přihlášen/a.
170/50 to je hubená, v klidu ji nechte najíst. Mám vnučku ve 3, třídě ZŠ, 143/28 a nedávno přišla ze školy, že má špeky a musí zhubnout. Je hubená, skoro nic nejí ale tlustým spolužačkám se zdá, že má špeky. Mamka ji ukázala fotky anorektiček a obézních, fotky extrémní z nettu, pomohlo to naštěstí už nechce hubnout. Není to u vás stejně, neřekl někdo dceři, že je moc hubená?
Do postele si beru velkou čokoládu studentskou pečeť a tak 20dkg dobrého sýru, někdy ještě pytlík 1/2 kg nějakých oříšků, pistácií, mandlí, jogurt nejím já ujíždím na zakysané smetaně, jsem na inv. vozíku 170/61 a je mi to srdečně jedno, ano ve svém věku špeky mám.
Tedy Liduško...Já tohle sníst,tak rupnu
Budiž Ti to přáno !
Sportuji jak to jen lze,jím střídmě a dá se říci i zdravě a váhu mám o pět kilo více než Ty.
Jakpak vypadá ten pelech a co ten žaludek na noc chudák, to je obžérství ! Tolik jídla, kdo vám nakupuje, vy se vyplatíte !
Moje postel vypadá skvěle, nedrobím a na prsa si raděj dám ručník, no pravda je, že pokud loupu oříšky nebo pistácie tak pak manžel vyluxuje i postel aby mě to nepíchalo.Nakupuji na Rohlíku sama to na co mám právě chuť. Manžel si dá plátek sýru přes který je vidět a domnívá se mylně, že i mě stačí.
Jestli tím nezajídá nějaký stres, neuklidňuje si nervy? Na takové zobání je dobré, když jsou po ruce zdravé věci a ne sladkosti. Sladké za krátký čas vyvolá poklesem hladiny krev. cukru pocit hladu./ Začarovaný kruh./ Tak bych nejdříve odstranila z dosahu sušenky a vše, co má jen prázdné kalorie. Místo sušenek, ať zobe mandle, případně ovoce, zeleninu, ořechy, .. No a pravidelně plnohodnotnou stravu s dostatkem bílkovin. Teď hodně roste. Přibírá? Sportuje? Ať se změří v pase, boky, obvod hrudi, stehna. A za měsíc zase. To je lepší, jak vážení.
Váhu má v pořádku. Zkuste si nenápadně všímat, jestli náhodou jídlo nechodí vyzvracet na WC. Většímu množství sladkostí by se ale měla vyhýbat. Sacharidy (cukry) zvyšují chuť na jídlo a hlavně na sladké.
Průměrná váha dětí: eprehledy.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.