Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prejidani u dcery

Od: jitk odpovědí: 14 změna:
Dobrý den,na tuto stránku jsem narazila ted takze doufam, ze mi nekdo odopovi.Nedavno jsem zjistila, že se prejida.Za jeden den je toho schopna sníst opravdu hodně.Neni ani nějaká tlustá na svuj věk váží 50 kg což je normalni váha. Nevím co mám dělat.Nechci aby měla nějaké zdravotní potíže.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

*zed* je ve vývinu. Neřešte, z povzdálí sledujte. Mám doma stejnou "kyselinu" sežere na co přijde, jen je o rok mladší. Pokud nepřibírá nebo naopak nezvrací, nechte to koňovi... Spíš než kolik sní, bych hlídal, co jí.

lidus*
hodnocení

3x

170/50 to je hubená, v klidu ji nechte najíst. Mám vnučku ve 3, třídě ZŠ, 143/28 a nedávno přišla ze školy, že má špeky a musí zhubnout. Je hubená, skoro nic nejí ale tlustým spolužačkám se zdá, že má špeky. Mamka ji ukázala fotky anorektiček a obézních, fotky extrémní z nettu, pomohlo to naštěstí už nechce hubnout. Není to u vás stejně, neřekl někdo dceři, že je moc hubená?

Do postele si beru velkou čokoládu studentskou pečeť a tak 20dkg dobrého sýru, někdy ještě pytlík 1/2 kg nějakých oříšků, pistácií, mandlí, jogurt nejím já ujíždím na zakysané smetaně, jsem na inv. vozíku 170/61 a je mi to srdečně jedno, ano ve svém věku špeky mám.

Tedy Liduško...Já tohle sníst,tak rupnu *smich*

Budiž Ti to přáno !

Sportuji jak to jen lze,jím střídmě a dá se říci i zdravě a váhu mám o pět kilo více než Ty.

baba1

Jakpak vypadá ten pelech a co ten žaludek na noc chudák, to je obžérství ! Tolik jídla, kdo vám nakupuje, vy se vyplatíte !

lidus*

Moje postel vypadá skvěle, nedrobím a na prsa si raděj dám ručník, no pravda je, že pokud loupu oříšky nebo pistácie tak pak manžel vyluxuje i postel aby mě to nepíchalo.Nakupuji na Rohlíku sama to na co mám právě chuť. Manžel si dá plátek sýru přes který je vidět a domnívá se mylně, že i mě stačí.

hodnocení

1x

Je ve vývinu, tak baští.

vernon
hodnocení

0x
Je těhotná ;)

lidus*
hodnocení

0x

Kolik má roků, kolik měří a co je to hodně se přejídá?

jitk
hodnocení

Je jí 14, má 170 cm a prostě je schopna do sebe naladovat sušenky, koláček, jogurt
jxng

A co přesně je špatného na sušenkách, koláči a jogurtu?

liska5
hodnocení

0x

Jestli tím nezajídá nějaký stres, neuklidňuje si nervy? Na takové zobání je dobré, když jsou po ruce zdravé věci a ne sladkosti. Sladké za krátký čas vyvolá poklesem hladiny krev. cukru pocit hladu./ Začarovaný kruh./ Tak bych nejdříve odstranila z dosahu sušenky a vše, co má jen prázdné kalorie. Místo sušenek, ať zobe mandle, případně ovoce, zeleninu, ořechy, .. No a pravidelně plnohodnotnou stravu s dostatkem bílkovin. Teď hodně roste. Přibírá? Sportuje? Ať se změří v pase, boky, obvod hrudi, stehna. A za měsíc zase. To je lepší, jak vážení.

hodnocení

0x

Váhu má v pořádku. Zkuste si nenápadně všímat, jestli náhodou jídlo nechodí vyzvracet na WC. Většímu množství sladkostí by se ale měla vyhýbat. Sacharidy (cukry) zvyšují chuť na jídlo a hlavně na sladké.

Průměrná váha dětí: eprehledy.cz/...

*houpy*

hodnocení

0x

14 let/170cm/50kg...to je podle drtivé většiny BMI indexů podváha..

Tak proč prosím řešíte přejídání?

72mona3*
hodnocení

0x

No, ve čtrnácti...to jsem jedla (také) jak čunče. A pokud se to neprojevuje na váze, nic se neděje. Jediné, čeho bych se obávala, jsou návyky. Až dospěje, změní se jí metabolismus a kila by opravdu mohla jít nahoru. Ono se těžko upouští od zažitých návyků (a jídlo návykové je). M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]