Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodní dýmky v čajovnách

Od: peky odpovědí: 3 změna:
Ráda bych s kamarádem zašla do útulné čajovny, ale používají se tam vodní dýmky. Nevím, jak přesně to funguje, ale jde mi o to, zda to není nějak cítit, nebo zda to není nějak škodlivé i pro ty, kteří to nekouří. Děkuji za info ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jsem zapřísáhlý nekuřák a cigaretový kouř mi docela dost vadí. Do čajovny ale chodím poměrně často a vodní dýmky mi tam nevadí. Jestli voní, či nevoní je individuální otázka. Jak moc je to škodlivé netuším. V každém případě bývá v čajovnách vzduch čistý, žádná oblaka páchnoucího kouře a přítomnost vodních dýmek si většinou uvědomíte jen podle občasného zabublání u sousedního stolu. Když čajovnu opouštím, není ze mě nic cítit, nemám oblečení nasáklé smradem, jako když jsem v minulosti navštívil hospodu. Když si najdete opravdu útulnou čajovnu (což není zdaleka každá) se znalým personálem (příprava čaje je věda), nebudete litovat.

jezevec*
hodnocení

0x

Není. Cestou do čajovny vdechneš mnohem víc sajrajtu, než z tý vodnice. Jenom to příjemně voní...

hodnocení

0x

Obcas zajdu s dcerou do cajovny.
Vodni dymky tam pokuruji za dvermi, nevim zda to je mistnost ci venkovni prostor.
My je nepouzivame a muzu rict: vubec nam to nevadilo a nic citit nebylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]