Nejste přihlášen/a.
Poznáte tuto francouzskou herečku? hrála v jednom z filmů s Belmondem. Chtěl bych se na film podívat, ale nepodařilo se mi ho identifikovat. Podle jména herečky by se mi to ale podařit mohlo. Časově předpokládám 70. léta, popř. 80. léta.
Dobrý den, myslím, že jméno herečky není podstatné (není to známá herečka), ale Vy chcete znát název filmu, ze kterého je fotka. Vysvětlete nám, kde jste fotku pořídil, když je to pozastavený obraz z nějakého přehrávání onoho filmu. Opravdu nevíte, který film jste si přehrával, pozastavil a udělal z něho fotku? Zdravím!
Jane Birkin tak měla ve filmu Zvíře jen štěk a toto není ona.Hlavní ženská postava tam byla Rachel Welch
Jane Birkin je úplně jiný typ, takový typ davajky. Tato žena je oduševnělá, více sympatická. Není typ, co by dala skoro každému chlapovi. Je podobná T. Medvecké zamlada.
Já nechápu, jak může někdo dostat bod, když to není jednak Birkinová a jednak v tom filmu vůbec nehrála!
Podle mne to není francouzská herečka Jane Birkin ani herečka Kim Cattrall (původem z Londýna).
Mohl byste zkusit trochu přiblížit ten film s Belmondem? Případně se můžete podívat na seznam filmů (web ČSFD), v nichž hrál, možná se Vám název vybaví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.