Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte tuto francouzskou herečku?

Od: nile odpovědí: 20 změna:

Poznáte tuto francouzskou herečku? hrála v jednom z filmů s Belmondem. Chtěl bych se na film podívat, ale nepodařilo se mi ho identifikovat. Podle jména herečky by se mi to ale podařit mohlo. Časově předpokládám 70. léta, popř. 80. léta.

Poznáte tuto francouzskou herečku?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Co takhle Nadia Verine
Poznáte tuto francouzskou herečku? #2

Pak tedy je to film Tělo mého nepřítele. Uvedena je pouze u IMDb.

imdb.com/...

csfd.cz/...

planetka*
Souhlas zajda888 je 1.je to tak.(Nadia Verine).Kdo hledá najde...

planetka: děkuji za ocenění,nahlásím manželce,že jsem jednička... :-D

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, myslím, že jméno herečky není podstatné (není to známá herečka), ale Vy chcete znát název filmu, ze kterého je fotka. Vysvětlete nám, kde jste fotku pořídil, když je to pozastavený obraz z nějakého přehrávání onoho filmu. Opravdu nevíte, který film jste si přehrával, pozastavil a udělal z něho fotku? Zdravím!

hodnocení

1x

Jane Birkin?

Film Zvíře s Belmondem,z roku 1977.

Jane Birkin tak měla ve filmu Zvíře jen štěk a toto není ona.Hlavní ženská postava tam byla Rachel Welch

Jane Birkin je úplně jiný typ, takový typ davajky. Tato žena je oduševnělá, více sympatická. Není typ, co by dala skoro každému chlapovi. Je podobná T. Medvecké zamlada.

Jane Birkin ani náhodou.

Já nechápu, jak může někdo dostat bod, když to není jednak Birkinová a jednak v tom filmu vůbec nehrála!

Já se toho bodu v tomto případě rád vzdám protože mi opravdu nepřísluší. A za jeho udělení nemohu.

Nicméně si ten bod zasloužím za správnou odpověď.

Nadia Verine.

Ve filmu Zvíře Jane Birkin hrála,jen pro doplnění. Dle čsfd.

AWno přesně-Jane tam hrála malou roli!Ve filmu Zvíře!

hodnocení

1x

Zkusil jsem si tipnout film Veselé velikonoce,ale manželka tvrdí že žena na snímku tam nehrála. Zkuste blíže upřesnit-rok natočení atd nebo obsah filnu,ve zkratce.

planetka*
hodnocení

0x
možná? Kim Cattrall nar.1956 film Bezva finta

Osoba na snímku není Kim Cattral.

Kim Cattrall byla a je pěkná. Tato je tuctovka.

iz*
hodnocení

0x

Podle mne to není francouzská herečka Jane Birkin ani herečka Kim Cattrall (původem z Londýna).

Mohl byste zkusit trochu přiblížit ten film s Belmondem? Případně se můžete podívat na seznam filmů (web ČSFD), v nichž hrál, možná se Vám název vybaví.

planetka*

Je to tak Jane Birkin má modré oči a Kim Cattrall ma u rtu velké znamínko.Kdo ji najde je 1.

tomas11*
hodnocení

0x

Mně se vybavil tento film -jen jsem zapomenul název tak dík iz

csfd.cz/...

hodnocení

0x

Co takhle Sarah Biasini.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]