Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení Visa karty

Od: robertt odpovědí: 3 změna:
Jak si mám změnit limit na kartě Visa pro placení na internetu spořitelna George,mám tam nulu chci dát třeba 1000 píše mi to že částka musí být dělitelná 1000.i když nastavím 2000,tak mi to nejde,dik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neznám vaši spořitelnu, ale banky většinou neumožňují online zvyšovat limity, jen snižovat. Pro zvýšení musíte do banky zavolat nebo tam dojít.

hodnocení

0x

Nejdřív musíte v George povolit internetové platby a pak nastavit limit plateb na určitou dobu, třeba na hodinu, den, rok...většinou povolím na hodinu, platím občas...pokud bych platil pravidelně, pak nastavím delší dobu...

doplněno 16.12.18 22:35:

Pro informaci

je to původní produkt ČS, internetové bankovnictví SERVIS24, teď GEORGE, nevím, proč ne třeba JIŘÍ nebo JURA, když jsme v česku...

hodnocení

0x

Dobrý den, tak to je Česká spořitelna. Nějaký její produkt. To nejlépe tam zavolat nebo napsat, tázat se na to, jistě poradí, co s tím. Takto Vám asi přímo nikdo neporadí konkrétně. A nejlépe taková nastavení podnikat na počítači, podle mě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]