Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aceton v oku

Od: milan220 odpovědí: 1 změna:
Dnes som sa nechtiac polial s acetonom hlavne oko a to som následne cca 3 min vyplachoval a ptm sa to začalo ako tak zlepšovať ale aj tak v ľavom rohu oka to hrozne stipe a okolie oka je zacervenane ale vidím naň celkom dobre treba to riešiť s lekárom alebo len nejaké kvapky pomôžu na to

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Minimálně pro klid svůj vlastní bych toho doktora navštívil. Taky se mi povedlo si vypláchnout oko sprejem na bázi acetonu, ale štípalo mě to jen do vypláchnutí a potom jsem chvíli hůř viděl (což je pochopitelné, chlorovaná voda není pro oko přirozené prostředí). Pokud se rozhodnete k lékaři nejít, kupte si v lékárně aspoň borovou vodu. Tu jsem si kapal potom, co mi "pšouknul" hydraulický válec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]