Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

4life pojistka

Od: skarlettka odpovědí: 3 změna:

při platbě pojistky mi není vůbec jasné, co se děje s mými penězi, které tam dávám. Z toho musí být přece úroky, ne? A pojištění to taky není, protože umřeme všichni. Je to spoření, ale úroky si sbírá tahle pojištovna, ne? Nebo se mi to bude přičítat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Není to spoření. >>> Podmínky 4Life Direct z 2. 1. 2018:
4lifedirect.cz/...
(PDF, 98 kB)

Zkušenosti: www.poradte.cz/sp/... nebo další diskuze na eMiminu: www.emimino.cz/di/...

hodnocení

0x

Asi mě admin blokne, ale už se tady dost napsalo do této pojilštovny nelézt.

rudoslav*
hodnocení

0x

Není to spoření. S penězi, které jdou do pojišťovny jsou vyplácené úrazy, buď vaše nebo cizí. Pokud pojistku jen platíte a nic se Vám nestane, tak nemáte nic. Já jsem od začátku roku 2015 za pojistné zaplatil 51.450 Kč, ale za jeden vážnější úraz, trvalé následky a jeden menší úraz jsem inkasoval jehce přes 390 tisíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]