Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupování s dalšími zákazníky na Wish -

Od: charis odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu co znamená nakupování na wish když zadám to nakupování s dalšími zákazníky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

1x

To znamená, že když stejné zboží koupí více zákazníků, tím bude vyšší sleva.

hodnocení

1x

Vždy tam máte napsáno, že o ten produkt má zájem třeba Ivana B a pokud se přidáte Vy, tak nakoupíte třeba o 5 korun levněji oba. Ale když tam není žádný zájemce, Vy můžete být tím prvním. Kliknete na tlačítko, že chcete nakupovat s někým jiným, ukáže se tam vaše jméno a pak čekáte, až se někdo jiný přidá a pak teprve bude zboží odesláno za tu sníženou cenu, která je tam vždy uváděna. A to může trvat, protože nevíte, kdo a kdy se na to chytne. Minimálně tam musí dva lidé, aby to fungovalo a navíc si nejsem jistá, že by se cena snižovala úměrně s počtem kupců. Ale schválně se na to podívám.

Tak jsem se dívala a teď je to tak, že u každého produktu je někdo napsaný. Takže tomu nevěřím, jsou jména podivná a je jasné, že to vymýšlí počítač. Je to další marketingový tah, aby si člověk myslel, že má slevu a přitom žádnou nemá. Naopak s poštovným zaplatí o dost víc, než co zaplatí za úplně stejnou věc na AliExpress a s poštovným zdarma. Jedinou výhodou je, že lidé, kteří neumí žádný cizí jazyk, to tam mají skoro všechno v češtině. Ale popisy produktů a recenze, jsou stejně v angličtině.

Tak jsem schválně namátkou vybrala jeden produkt. Je patka na všívání gumy. Tohle je cena na AliExpress : fr.aliexpress.com/...

A za tuhle ji s tou "velkou slevou"koupíte na Wish : wish.com/...

Wish 89 korun a Aliexpress kolem 30 korun.

charis
hodnocení

díky za info.Bylo mi to divný že by ta sleva fungovala.Něco mám levnější na Aliexp.a něco tady.Víc používám ale Aliexpress

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]