Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Czc splátky bez navyseni

Od: abde odpovědí: 7 změna:
Ahoj, u czc lze teď nakoupit na splátky bez navýšení. Nemám s půjčkami žádnou zkušenost. Vím jen, ze je to od Home creditu. Mate někdo zkusenost? Uvádějí,ze jim stačí jen 2 doklady totožnosti. Kupoval jste někdo něco takhle? Poradíte mi, jak to funguje? Není potřeba nejake potvrzení ze zaměstnání?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Než jsem šla do důchodu, tkhle jsem si u stejné firmy pořídila ledničku. Přímo v prodejně. Ve splátkách jsem zaplatila pouze cenu lednice, Ani korunu navíc. Tak to stálo ve smlouvě a tak to bylo.

abde

Takže myslíte, že nebudou chtít ani žádné potvrzení ze zaměstnání? Jelikož před objednávkou tam uvádějí pouze to, že postačí dva doklady totožnosti a číslo účtu na mé jméno. Říkám, nemám s půjčkami vůbec žádnou zkušenost, ale v jiném obchodě, kde to bylo i s úroky, taktéž od Home Creditu, jsem si zkoušela objednat notebook, abych tak nějak věděla, co to obnáší a tam právě bylo uvedeno, že budou chtít i potvrzení ze zaměstnání, jak dlouho pracuji atd. a to už se mi právě nelíbí.

krtek66
hodnocení

0x

Nemám to sice přes CZC, ale běžně nakupuju JEN na splátky bez navýšení...většinou je to na 10 nebo 20 měsíců, ať se to dobře počítá. Zrovna u Homecreditu tam na to mají dobrou aplikaci. Sice je to trochu byrokracie s posíláním dokladů, ale do 10min vyřízeno

abde

A co všechno za doklady budou potřebovat? Tam uvádějí, že vše probíhá smskami.

martinaztabora

2 ověřené doklady s fotografií. Např občanský průkaz + řidičský průkaz, občanský průkaz + pas. Doklady jako kartička zdravotní pojišťovny nebo kartička na mhd neberou.

panjan

Dva doklady ano ale druhý může být karta zdravotní pojišťovny. Samozřejmě bez záznamu, že jste bez dluhu, jinak to ani nezkoušejte. Před 3 lety jsem si bral takto telefon na Homecredit bez navýšení a vše proběhlo v poho.

hodnocení

0x

Podobné úvěry může poskytovat kdokoliv. Pokud má někdo nějaký poplatek za sjednání či úrok, musí mít živnost - resp. licenci a potřebuje k povolení i zákonným způsobem nakládat s daty.

Splátky 10/10 bez poplatku či navýšení je možné u kohokoliv, protože na tom ten člověk - firma nevydělává. Je jeho "hloupou/chytrou" či dobrou vůlí nabídnout tuto možnost. Vymáhání splátek musí jít zákonným způsobem a ne všichni si toto dovolí.

U většiny splátkových nabídek se jedná o zprostředkování úvěru tímto prodejcem pro jinou společnost. Ta zaplatí zboží prodejci ihned a řeší případné spory a nesrovnalosti v budoucnu. Získají si tak portfolio platících klientů, v budoucnu jim nabídnou "výhodné" úvěry již s mírnými poplatkami.

Pokud někdo takové splátky nabízí, je to omezeno částkou... např. 10tis. V tom velkém počtu se počítá i s nějakým dlužníkem či podvodem. Nicméně v globále se hromadný výprodej vyplatí.

doplněno 13.12.18 16:00:

Mimochodem CZC uvádí na svých stránkách, že se jedná o úvěr u homecredit - tj. do určité částky stačí doklady již zmíněné a souhlas s lustrací v databázích. Dlužníci -neplatiči nemají nárok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]