Nejste přihlášen/a.
Na Novinky.cz mě již několikrát blokli. Naučil jsem se nepoužívat vulgarismy a vše opíši zaobaleně a slušně. Přesto blokace pokračují, nejdříve na den (několikrát), potom na týden, dnes na měsíc a stále vyhrožují, že mi tam již nebude umožněn přístup. Jaký mají sazebník omezení a co mohu ještě očekávat?
Netuším, co tam píšete a ani mě to nezajímá - rozhodující je, že Novinky mohou s příspěvky a jejich pisateli nakládat dle vlastního uvážení:
Uživatelé, kteří budou pravidla porušovat, proto musejí počítat s tím, že jim může být přístup do názorového fóra na neomezenou dobu zablokován. Redakce si zároveň vyhrazuje právo zasahovat do obsahu fóra a příspěvky podle vlastního uvážení odstraňovat.
Co je zakázáno najdete na tomtéž odkazu.
Můžeš očekávat BAN na sto let!
Byl jsem dlouholetým registrovaným, několikrát byl denní BAN, pár krát týdenní BAN a když jsem obhajoval hlavu státu, pana presidenta Zemana, obdržel jsem BAN na doživotí.:
Dobrý den,
na Vaši registraci byl uvalen Stálý zákaz a tyto již nelze zrušit.
Redakce, Novinky.cz
P.S. Novinky jsou ovládaný novinářskou žumpou, pardon, septikem!
Sem diskutéři z Novinek nechodí, alespoň o žádných nevím. Poradila bych seznámení s podmínkami diskuzí a držet se jich. A místo "zaobalení" piště normálně slušně. Pokud Vás k něčemu slušná reakce nenapadne > nejste přece povinen ragovat na všechno.
@Ben > tím si nejsem jista.
Podle toho, co čtu o Novinkách (neznám je), tam chodí spíše "jednodušší modely", které pro hrubý výraz nemají daleko. Mám pocit, že tady jsou i politické nebo náboženské diskuze na slušnější úrovni. Z toho jsem vycházela ve své odpovědi.
ivzez - bohužel, diskutéři z Novinek chodí psát své bludy i zde (do rubriky o politice). To jen na okraj.
Chtěl jsem rozumnou odpověď na svoji otázku, ne okecávačky a zbytečné tlachy, jako jsou třeba od rumicek®, dylin, barbakan®, danys®, ivzez®, ben® clayman®. Nikoho z vás nenapadlo, že moje příspěvky mohou být sice slušné, ale názorově nepohodlné pro rozhodující aktéry Novinek (sorosovce).
Jediný rozumný příspěvek byl od jethro®. Ale ani tady jsem nenalezl odpověď na to, na co se ptám. JAKÝ JE SAZEBNÍK A CO MOHU ČEKAT? Včil mudrujte!
@Diskuz, vraťte se po pár dnech k této diskuzi a znovu si ji pročtěte. Možná, že Vám u reakce na naše odpovědi dojde, proč Vás na Novinkách nechtějí. (Nestačí nepoužívat vulgarismy, je potřeba se i vhodně chovat.)
A ode mě odpověď máte výše: musíte hledat v podmínkách Novinek.
Stejně jako vy jsem se dostal do kola blokací. Mám dojem, že ten co to blokuje má před sebou seznam se jmény které musí zablokovat jinak nesplní plán. Píšu slušně, bez pravopisných chyb to asi vadí. Vulgarismy zůstavají bez povšimnutí.
Kouzelné je , že pod diskuzí máme řádek s adresou kam můžeme napsat dotazy, ele ještě nikdy se mi nestalo, že by mi na můj dotaz někdo odpověděl. Jediné čeho asi dosáhnu tak svým dotazem si nechám zablokovat účet natrvalo.
Takto demokratickou totalitou vládnou cenzoři na Novinkách cz a je jim jedno, že tím porušují ostatním svobodu slova.
Demokratická totalita jak má být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.