Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když je kluk menší jak holka

Od: majkaa odpovědí: 18 změna:

Lidé, co si o tom myslíte, ženy, vadilo by vám, že je váš partner menší jak vy? A muži, vadilo by vám, kdyby vaše partnerka byla větší jak vy?
Líbí se mi jeden kluk, ale je o hlavu menší jak já, přijde mi to takové divné a nevím, jestli mám do toho vztahu jít, či ne. Rozumíme si báječně, navzájem se sobě líbíme, akorát mě trochu znepokojuje ta výška. Bojím se, že mi to bude blbé, mám ráda, když je muž takový ochranitel ženy, a tohle mi zkresluje mé představy, tak nevím :( Jestli mám do toho jít,či ne

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, takový vztah nemá význam ani začínat - nikoliv kvůli okolí, ale protože to vadí Vám (a vadit to bude stále). Když to (ten odpor) neumíte překonat, tak vztah nezačínejte. Zdravím!

doplněno 09.12.18 18:23:

Myslím, že hlavní problém je v tom, že slečně něco nezměnitelného vadí ještě před zahájením vztahu.

idanova*
hodnocení

5x

Zdravím. Jasně, že do vztahu jít. Co je komu do toho, jaký je mezi vámi výškový rozdíl. Za 1. republiky bonton vyžadoval, aby byl muž o 10cm vyšší, sex se provozoval zásadně po sňatku, děti se rodily pouze manželským párům a manželství trvalo do smrti. No, a ta 3 poslední pravidla jsou dnes každému k smíchu, tak proč se trápit nějakou výškou. Ida

iz*
hodnocení

4x

Majko, ve vztahu jsou důležití ti dva partneři, nikoliv jejich okolí a už vůbec ne názory neznámých lidí z internetu.

Na otázku, jestli do toho vztahu máš jít, odpovídám: NE!

Protože o sobě i svém případném partnerovi pochybuješ. Kdybys o něj opravdu stála, nebudeš se tady (ani jinde nebo někoho jiného) ptát.

jezevec*
hodnocení

4x

Pokud jsi schopná takhle vůbec uvažovat, tak řeknu ne, nechoď do toho. Protože mít na krku takovou rouru, si ten chudák nezaslouží...

culdabulda1*

@jezevec

- no ona duše je krásná věc, o tom není pochyby, ale když se náhodou objeví týpek, který má i něco navíc ... známe to ! - a zvlášť, když je člověk mladý...

joudis*
hodnocení

1x
Kolega z práce cca 167 cm měl vyšší 180 cm slečnu a vyhovovalo to. Ani ona s tím neměla problém. Záleží zda Vy v to vidíte problém, jestli ne tak na okolí nehledte. Jestli jste pres 180 cm a výš tak se špatně hledají muži dle výšky Jsou ale i jiná kriteria na partnera než výška ;)

marfusa*
hodnocení

1x

Jednou se ptali známého herce, jestli má dívka mít menšího partnera. Odpověděl, že on lásku neměří na centimetry.

hodnocení

0x

Nikdy jsem si nic nezačal s holkou, která by byla větší než já (vadilo by mě to), ale protože mám přes 180cm, nebyl to problém.

hodnocení

0x

Mně by to vadilo, kdyby byl o hlavu menší. Ale jenom proto, že sama jsem mrně :-D takže kdyby měl o hlavu míň, tak by měl asi tak 145cm... ne, jinak fakt ne. Kdyby byl stejně velký jako já, dokonce bych to uvítala, vždycky se mi zdálo fajn, že si člověk při líbání neláme krk. Jestli jste vysoká, tak se budete muset smířit s tím, že může být chlap menší *nevi* a jelikož už dneska "bojujeme" spíš mentálně nebo slovně, tak může prcek ochránit stejně jako muž typu gorila. Oni ti menší chlápci mají zase jinde naděleno, čímž nemyslím to, jak to vyznělo :-D ale když je někdo malý a trošku ho to trápí, tak si zpravidla najde jinou věc, kterou vyniká. Mohl by to být intelekt nebo morálka a způsoby jednání, a to se ve vztahu vždycky hodí ;)

berger*
hodnocení

0x

Přítelkyně je vyšší,než já. Má to dva důsledky - protestuji proti jejím botům na podpatcích a mám tendenci chodit po obrubnících. Jiná negativa nepozoruji...

odp
hodnocení

0x

Já znám několik takových případů, nevím ale jak oni se cítí. Já osobně bych nechtěla partnera, aby byl menší než já. Myslím, když máte pochybnosti, tak by to ve vás stejně stále bylo. Možná doma by vám to nevadilo, ale venku asi jo. Jedině, že byste se hodně milovali a toto by jste potom vůbec neřešili.

hodnocení

0x

@majkaa - Rozumíme si báječně, navzájem se sobě líbíme...
... a to je z vaší strany taky všechno. Kdybyste byla zamilovaná, neřešíte výšku, váhu, počet dioptrií nebo pleš.

Jestli chce on vás. nějak decentně z toho vycouvejte - a hlavně mu neříkejte pravý důvod.

fram
hodnocení

0x

Když je kluk normální výšky a holčina "čára", nevypadá to špatně. Když jsou oba malí nebo ještě menší (až budou nejmenší na celém světě), není to nic moc. Váš hoch bude muset nosit vysoké podešve *bum*. Ochranitel může být i malý, záleží spíš na povaze. Mohl by mít mindráky - a to pak ne.

fialka2
hodnocení

0x

Divné je, že se ptáte okolí. Je to nezvyk, obyčejně je muž vyšší. Dnes jsou ale děvčata hodně vysoká. Hledat alespoň přibližnou výšku. Když si nejste jista teď, tak po čase budete mít jistě psychický problém a mindráky. Znám sice manželský pár, kdy muž byl opravdu - o hlavu menší - a měli se rádi, ovšem veřejně spolu moc nechodili. Asi jim bylo oběma trapné. Jinak na okolí se můžete vykašlat, jde o to, jak to budete Vy oba přijímat.

liska5
hodnocení

0x

Znám takovou dvojici, mají i děti /9 a 6/. On je určitě o 10 cm menší, ona je bidlo. Berou to sportovně a je s mimi legrace. Nějak se nad to povznesli.

culdabulda1*
hodnocení

0x

já bych se do toho moc "nehrnula", protože mi menší muži taky vadí - a až by opadla první zamilovanost, tak bych na to musela neustále myslet - jsem asi povrchní, ale holt je to tak. Ledaže by ten muž byl něco jako Al Pacino - ale stejně ...

looney*
hodnocení

0x
Pěkna pitomost řešit takovou věc.Já jsem nikdy ženu neměl.Ale kdyby tomu bylo jinak,resil bych spíš,zda mě má rád(a).(V tvém případe).A okolí? Není nic snazšího,než na ně vystrčit zadek.Oni přece tvůj život nevedou.Možná právě ti,kdo se nejvíc vysmívá,má bohaté zkušenosti v rozpadlych vztazích.

xy
hodnocení

0x

Kamarádka má o dost menšího muže. Sama je vyšší a manžel zase drobnější postavy. Jsou spolu dlouho, asi jim to nevadí :) ale když jdou spolu,tak kamarádka se viditelně hodně hrbí a křiví do strany. asi tak nějak automaticky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]