Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám poznat že to holka chce?

Od: dalibor odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, je mi 16 let a mám holku stejně starou a nevím si rady jestli už to náhodou nechce. Jsme spolu přes měsíc (ano je to celkem krátce) ale dneska mi řekla jestli ji někdy ukážu jak moc jí miluju a já ji řekl že ano ukážu ji to a ona se mě zeptala jak? Tak jsem řekl ať si počká a uvidí. Ale ona to chtěla vědět tak jsem řekl že zatím nevím a takhle jsme ještě chvilku mluvili... Ale potom řekla že už se nemůže dočkat a jestli mi to dochází nevěděl jsem tak říkala že jestli mi to došlo a že to myslí vážně že je to vážná věc ale já pořád nevěděl tak řekla ať o tom popřemýšlím... Myslíte že měla na mysli sex? Jsme spolu měsíc ještě sem se nezeptal jestli je panna ale jestli to chtěla tak už asi panna nebude každopádně co si o tom myslíte? Poraďte mi co mám dělat

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Najdi vhodné místo a intimí prostředí (předpoklad že vás nikdo nevyruší). Pak ji zkus políbit a uvidíš jak bude reagovat. Pokud kladně, pokračuj mazlením a hlazením, postupně čím dál odvážněji a sleduj její reakce. Pokud se bránit nebude, přejdi na intimní místa a jestli i ty budeš OK (snad rozumíš) tak už to pak půjde skoro samo. Vysvléknout a.t.d. Ale možná ti už i s tím pomůže. Pokud budou reakce negativní, opatrně a citlivě "vycouvej" a "netlač na pilu". Ono se to časem poddá. Ale podle tvých informací je zřejmě zkušenější než ty. A tak jenom pozor, aby jsi ji nedostal do "jináče". To by pro vás v 16-ti letech byl docela průšvih. Jak tomu zabránit snad víš, ale na přerušení se moc nespoléhej, prezervativ je jistější. Případně, pokud je ona zkušenější a i rodiče se postarali (v dnešní době už to rodiče takto často preventivně řeší) tak může brát i antikoncepci a pak by jsi to měl jistější.

Ten bordel bych Ti nedoporučoval. Přirozeným způsobem, s děvčetem ke kterému něco cítíš, je to lepší a jsou na to pěknější vzpomínky.

Toť má zkušenost z dob mého mládí a to je už pořádně dávno. Ale myslím, že to (v zásadě) platí stále.

hodnocení

5x
Kam ten svět spěje když se mladý kluk musí na netu ptát kdy a jak má mít sex se svou přítelkyní
Na nic nečekej a skus to a skus to dřív než to za tebe skusí někdo jinej

jezevec*
hodnocení

5x

Víš jak poznáš, že to holka chce?
- Když jí strčíš ruku do kalhotek a máš pocit, jako kdybys krmil koně...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]