Nejste přihlášen/a.
Dolní šestky souvisí s tlustým střevem. Kromě ústní hygieny si ještě dejte stravu čistící střevo. Hodně zeleniny, kroupy, cereálie, kyselé zelí, ovoce, ořechy, mandle kvůli minerálům. Omezte bílé pečivo, cukr i v nápojích, laciné uzeniny, paštiky ap.
Jako že nerv z dolní šestky vede až do tlustýho střeva, nebo jak? Ještě jsem neslyšel o zubaři, který by to bral taky z druhé strany rektálním otvorem teda
To jsou souvislosti z tisícileté východní mediciny. Energetické dráhy v těle nekopírují nervy. Vyprávěl mi kardiolog, že upozorňuje své pacienty, že při trhání osmičky to ovlivní srdce. Taky dráha.
Tak určitě. Kardiolog má pravdu. Já mám všechny osmičky pryč a když mi je rvali, tak mohu úspěšně potvrdit, že mě málem trefil šlak
olinl: A jak to souvisí s něčím mezi nebem a zemí? Jistěže před x lety tomu nikdo celkem nevěřil, to je pochopitelné. Procházení lidí po Měsíci byl výledek exaktních výzkumů a nikoli máváním virgulí či vařením slepičího pařátu. Mimochodem, astronautům asi to nebe zapomněli tak nějak definovat, co?
Místo těch trapných tlachů, stačí přečíst knihu Mudr. Josefa Jonáše Křížovka života. Možná vám spadne brada, nebo taky ne, když si z toho budete dělat srandu. Je to na každém, jak se k této problematice postaví. Já jsem např. po přečtení knihy změnil na dlouhou dobu jídelníček. A k tomu dotazu bych dodal, navštivte zubaře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.