Nejste přihlášen/a.
Dobry den mela bych dotaz,chci se zeptat ,jesli nekdo nemate zkusenosti s vyplnovani viza do VElke Britanie,vyplnovala jsem vizum on-line a dala jsem tam spatny typ viza single double and multiple up 6month a bylo to zamitnuto,ja mam ukrajinske obcanstvi a chtela bych tam na 14 dni jako turista v praze mam trvale bydliste a studuji ,poradte m inekdo dekuju
Jelikož nemáte občanství nějaké země EU, vztahují se pro Vás pravidla pro "občana mimo EU" a nemění na faktu, že žijete v ČR. Zeptejte se na ambasádě, ale jelikož nejste občan EU, těžko Vám umožní cestovat, když Vám již jednou bylo zamítnuto.
doplněno 31.01.10 21:10:A ještě bych se zeptal, jestli to má vliv na jiné země v EU. Jestli si dobře vzpomínám, tak při zamítnuti v jedné zemi se vztahuje zákaz i pro další země EU (alespoň to bylo tehdy, kdy ČR nebyla v EU a můj známý nemohl jezdit na Západ).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.