Nejste přihlášen/a.
vim ,a kazdy by to mel vedet ze alkohol a leky k sobe nepatri.Od patku beru Biseptol na zanet prudusek.ma to byt 7 dni to konci v ctvrtek v 18 posledni 2 tablety.Jak naschval je konec roku a firemni vecirky.Nepocitam se mezi pravidelne konzumenty ani specialne nevyhledavam duvody.
Na rod.oslavach ,obcasnych seslostech kdyz je dobre jidlo,prijemna zabava tak si rad dam .A tedkom k otazce v patek je firemni akce na konci roku.Antibiotika jsem uz nemel 5 let.Bude to nejak vazny zdravotni prohresek kdyz po ukonceni lecby a kdyz se budu citit dobre tomu trochu dam
Alkohol snižuje účinost léků,může roztáhnou cévy,zvýšit horečku atd...všeobecně se nedoporučuje pít na antibiotika,ale přiznejmě si,co by se stalo ,kdyby se veřejně říkalo"že to nevadí"...no chlastali by všichni a místo ležení v posteli by pařili.
Pochopila jsem,že pít budete už po ukončení léčby,takže v tom není problém,jen nemusíte tolik vydržet,přece jenom může být tělo ještě oslabeno.A taky neběhejte polonahý po venku či jiné opilecké činostibudete náchylnější k novému onemocnění,ale klidně si dejte
Pivo nevadí a trocha destilátu též ne. Ráno, když vstanu dám frťánka slivovice 53 procent a pak potřech hodinách beru léky zatím to funguje.
Co znamená "..tomu trochu dám"? Chůze po čtyřech, záchytka, ARO+JIP? Blbost už je jít někam chlastat s tím, jak tomu pěkně naložím...
Samozřejmě, když beru antibiotika dávám si pozor to dám jen čtvrt piva a kořalky na dno do 0.05 frťana ráno. Nejlepší je antibiotika nebrat a dělat vše abychom nenechladli a nedostali nemoc pokud možno. Beru kysané zelí, štěpová jablka a zeleninu, česnekvou kůru, vitamíny z pojišťovny vůbec neberu, přeberu je a pak v lékárně hodím do kontejneru na léky, jsou zdarmsa tak mi to nevadí . Dám si slivovici a v případě chřipek nelezu k doktorovi, protože v čekárně bych něco chytil. Umývám si ruce a potírám alkoholem. Potím se a pařím si nohy v lavoru v horké vodě. Chodím ven do lesa atd. Na játra je dobrý ostropestřec.
Před padesáti léty jsem používal na průdušky a pro děti psí sádlo a bylo to dobré. Škvařil jsem ho v hrnci na mléko. Myslím si, že to pomohlo.
nemysli ze jsem cely divoky do chemicke lecby.Zena me vzdy nejaka ta nachlazeni rymy kuryruje prirodnimy produkty.nase bylinna zahrada je ponekud vetsi nez pro vlastni potrebu.co stim je prace.Pres sezonu mam domaci dilnu mimo provoz porad se neco susi.Snazim se take pomoct ,tak moje prace je prvne zber bezu pak lipa vsechno od nas z lesa.Pak se jeste nechavam ukecat na jitrocel .Cajove smesi ,ruzne sirupy a tinktury si uz vyrabi sama.Je toho pro potrebu sirsiho rodinneho okruhu.Na nemocenske jsem nebyl dobrych 15 let to pracuji v tezkem prumyslu.
Bohuzel letos to neslo.a skoncilo to jak skoncilo.
Já jsem marodil a ve vycházce jsem navštívil podnikovou akci ani jsem nepil alkohol, snědl řízek a šel domů. Pak někteří remcali, že jsem tam neměl být měli hloupé řeči, marodil jsem taky za dlouhou dobu. Odešel jsem ještě ve vycházce, záleží na spoluzaměstnancích a kolektivu. Po dobrání antibiotik bych si taky něco málo dal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.