Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žloutenka B,C léčba od roku2015

Od: kenny* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, někde jsem četl, že v roce 2015 se objevili nové, účinné pilulky proti žloutenkám tohoto typu a není tak nutná ona dlouhodobá, x měsíční hospitalizace jako dříve. Máte někdo o tom nějaké aktuální informace? Hledal jsem to opětovně na netu ale marně. Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Není to toto? Je to sice o větší účinnosti a ne kratší hospitalizaci, ale podobnost (časová) by byla...?

zpravy.idnes.cz/...

zpravy.aktualne.cz/...

A přes jednu farmaceutickou firmu jsem se dostala k pojmu "přímo působící antivirotika":

sukl.cz/...

marcela7884*
Dobrý den záleží jak dlouho ji máte já sem ji měla C skoro 2roky a v příbrami s tim nic nedělali a pak mi kámoš poradil Remedis pana doktora Rehabka zacali sme odbery konzultace a pak mi nasadil leky od brezna 2018 do 5.12.18 a sem stoho venku.za půl roku ještě odběr pro kontrolu, a je to dost velkej zahul ale když vydržíte vyhrajete já měla brát léky až do dubna podle doktora ale léky zabrali rychle tak se mi léčba zkrátila to že sem a něco vydržím ale do dubna bych to asi nedala. Zavolejte na to číslo jak mám prst opravdu pokutou a já jim moc dekuji léčba totiž stojí víc než fungl auto. Držím palce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]