Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o zrušení insolvence

Od: jahodova* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, můžete mi poradit jak napsat na soud žádost o zrušení insolvence?

Bývalý zaměstnanec mě okradl. Proběhl soud, kde mu byla krádež prokázána. Zaměstnanec však byl již 3 roky v insolvenci, když tento skutek provedl. Aby o insolvenci nepřišel, musel se mnou sepsat splátkový kalendář, ve kterém jsem se mu zcela přizpůsobila. On však splátkový kalendář nedodržuje. Brzy mu již insolvence skončí a já už neuvidím ani kč. Doteď stačilo bububu od insolvenčního správce, bohužel už neplatí ani toto.

Chtěla bych napsat na soud a nevím jaké náležitosti stížnost musí obsahovat a na koho konkrétně mám dopis směřovat. Děkuji za odpověď. Jana

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

2x

Já osobně bych na něho podal trestní oznámení pro podezření z TČ poškozování věřitele a dál už to půjde samo...

still10k*
hodnocení

2x

Nějaké info k tématu jsem našel tady: epravo.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Já bych se obrátila na insolvenčního správce.

jahodova*
hodnocení

na toho jsem se obrátila, protože ani on u něj neuspěl, jeho rada zní, obrátit se na soud, jenže nevím co napsat a kam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]