Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím Vás, koupila jsem 3 lístky na sheerana na webovém portálu eventim.cz, ta stránka už na první pohled je zvláštní, jsou tam jen dvě události, a to sheeran a rammstein, no nic jsem si o tom nemyslela.. lístky jsem chtěla koupit přes ticketportal ale už to tam měli vyprodáno.. tak jsem je hned koupila, a pak když jsem to zaplatila, tak jsem si všimla, že lístky posílají jako OBYČEJNÉ psaní z Německa.. Tak si říkám, že to je tak 50/50, že to z ČP někdo šlohne.. jak mi garantujou to, že mi přijdou? Dala jsem za to 5000,- Kč, pracovala jsem na to na brigádě každý druhý den po škole, abych to mohla koupit rodičům a teď se bojím, že to ani nedojde:/ jaké máte zkušenosti? Děkuju
Niceho se nebojte, je to OK. Zkousel jsem tu firmu a jeji cesky web krizove proverit a 100% to NENI zadny podvod. Rakouska firma Eventim ma pobocky/prodava vstupenky v mnoha strdoevropskych zemich. Ten CZ web je zatim ve vyvoji, v CZ zacnou plne fungovat az od 1.1.2019. Listky posilaji beznou postou ponevadz jde o listky, ktere maji carovy kod a na koncert vas vpusti jen pokud budou oskenovany nejakou cteckou (anebo vlozenim do turniketu?) a navic jsou na jmeno. Takze pokud by se ona zasilka ztratila, tak oni ty ztracene nebo ukradene zablokuji a Vam poslou nove.
Evropske pobocky (z madarskych stranek) s odkazem na dcerinny cesky web:
eventim.hu/...
Wikipedia:
de.wikipedia.org/...
Materska spolecnost oeticket.com:
oeticket.com/...
Eventim google:
google.cz/...
Zde na bazos.cz nekdo prodava vstupenky take zakoupene na Eventim.cz:
vstupenky.bazos.cz/...
Zde jsou oficialni stranky Ed Sheerana, kde je primo reklama na zakoupeni listku od Ticketportal nebo Eventim.cz! (sjedte uplne dolu):
edsheeran.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.