Dobrý den,už dost dlouhou dobu si píšu s jednou holkou píšeme o všem ona se mi svěřuje se vším a já jí taky.Řekl jsem ji,ale že je to jen kamarádství.Nechci ji ublížit já sám nevím jak to cejtim,ale nechci přijít o dobrou kámošku.co mám dělat?
Vymysli něco společného na Silvestra... Chata na horách třeba. A v létě týden na vodě, tak nejlíp poznáš jestli to je kamarádka, životní láska nebo stojí za prd...
Ale já poradil a myslím že velmi dobře Viděl si jí? Víš jak opravdu vypadá ten s kým si píšeš? Jak si k tý osobě přišel? Jak ste se seznámili? Mejlem,sms,sociální sítě?
rendyij*
Ano viděl jsem ji.
rudoslav*
Minimálně bych se s ní aspoň vyspal, tím se určitě nic nezkazí.
Tak pokud neni jen imaginární přelud a viděl si jí živou a ne jen na fotce tak jen dobře pro tebe Tak ted je třeba se postavit realitě Pokud hodlá bejt i nadále 1000km od tebe tak je jasný že z toho vztahu nic nebude Máš dvě možnosti bud si budete dál psát a necháš jí v naději že by to jednou možná šlo nebo jí na rovinu řekneš že láska na 1000km je nesmysl a že se musí spokojit jen s kamarádským dopisováním a pak to bude bud a nebo
Dobrý den. To už tady bylo, ale trošku jinak, že? Nicméně - psát si můžete dál, pokud vám to oběma vyhovuje. Vztah na dálku by nefungoval, ale někomu i virtuální kamarádství stačí. Je ale třeba žít v realitě, takže nevzbuzovat v druhém žádné plané naděje...
Tady je každá rada drahá. Zdá se, že ses tak maličko zamiloval a teď bys ji možná i rád viděl. Ale abych tě ušetřil zklamání - u toho druhýho počítače může taky místo Bárbínky sedět upocenej stopadesátikilovej teplouš, kderej si leští candáta u tvejch fotek. Nebo padesátiletá hrošice, která ti posílá fota svý vnučky... Hele, tisíc kiláků je dost. Kdybys měl 100% jistotu, že si píšeš s Paris Hilton, řekl bych "jeď za ní", ale tohle asi nebude mít valného smyslu. P.S. Podle čeho soudíš, že se do tebe asi zamilovala? Jestli ti to naznačila, tak do měsíce bude chtít poslat prachy...
Z toho jak píše na prachy není.. a není to žádnej chlap,nebo nějaká padesátiletá babka ale je to normální holka..viděl jsem ji.Soudim tak,protože mi to naznačuje neřekla to to ne..ale podle způsobu u jak mi píše to jde říct..
Dobře má zájem tak jí schválně napiš že máš zájem i ty a uvidíme o co ji v budoucnosti pude Jen ti dobře radim jak pude o prachy nauč se říkat ne Jinak se na některý z nás skrz ten negativismus nesmíš zlobit víme za svá léta svý a třeba já nejsem žádnej snílek ale těžkej realista a na tyhle dálkový kamarádšofty prostě nevěřim
Tak si jednou naplánuj tisícikilometrový / je to vůbec v ČR?/ výlet. Třeba se Ti tam bude líbit a můžeš se časem přestěhovat. Ideální bude sejít se v nějakém městě na půl cesty. Ubytovat se každý sólo a udělat si společný výlet po okolí.Buď to bude začátek, nebo začátek konce.
tomisuv
Dříve jsme jezdili z Prahy na Sˇíravu. A dělalo to asi 720 km. Tak to bude nějaká cizinka, nabo Cˇeši v cizině.
Jestli se chcete setkat, tak jak tu padlo, na poloviční cestě.
Dopisování je zrádné, ale píšete, že jste ji viděl. A ona viděla zase Vás? Tedy jste se již sešli, tak by neměl být problém.
Zamilovanost, tedy vztah na dálku nemá cenu. Jeden se bude muset rozhodnout a přistěhovat se blíže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.