Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s adventními svíčkami

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:

když do dalšího týdne nedohoří ta první, zapálí se pak obě nebo jen ta druhá

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

My vždycky v neděli před spaním svíčky opět uhasíme.
Každou neděli zapálíme o jednu víc, až nakonec hoří všechny.

hodnocení

No samo, že je každý den zhasnu, šlo mi o to, zda mohou pak hořet všechny, tak dík

hodnocení

4x

Obě, další neděli tři a další čtyři.

hodnocení

3x

Zapalují se tak, aby postupně (při čtvrté adventní neděli) svítily všechny čtyři.

Pokud máte potřebu, aby vám svítil věnec tak často, tak dohořené svíce vyměňujte.

72mona3*
hodnocení

2x

1/ jedna

2/ dvě (ne druhá)

3/ tři

4/ všechny čtyři

bomba*
hodnocení

0x

na adventím věnci mám jen jednu a proto tohle neřeším

Nemáte tedy adventní věnec, pouze nějaký věnec se svíčkou... Ty se dávají na hroby.

@jmlc: *palec*

@bomba: nikdo se neptal, kolik máte na nějakém věnci svíček vy, ale jak to má být na adventním věnci.

majsterjoe*
Jak to ma byt na adventnim venci je taky hezke, ja bych se ridil tim co se mi libi a jak mi to vyhovuje. Když někdo pálí jen jednu svíčku, proč ne. I když pravdou je, ze dotaz se na to neptal
Adventní věnec má určitý smysl. Má svůj charakter. Octagon nemá jen 3strany... Stejně tak nemůžete nazvat věnec s jednou svíčkou jako adventní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]