Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jsem v insolvenci a strhávají mi peníze. Soudkyně určila, že mi bude zůstávat nezabavitelné minimum 9.338 kč. Bohužel mi chodí méně peněz než určila a tak jsem požádala soud doporučeným dopisem o sjednání nápravy. Existuje nějaká lhůta, do kdy soud musí reagovat? Nemyslím zveřejnit mou žádost ale napravit tu chybu? Díky za odpovědi. Jana.
Dobrý den. Pokud máte soudem určeno nezabavitelné minimum ve výši 9. 338,- Kč a nenechávají Vám ho, není to spíše chyba insolvenčního správce? Zkusila jste se obrátit v první řadě na něho?
Ano, zkusila jsem za posledního půl roku úplně všechno. Peníze mi chodí ze dvou zdrojů, ze zaměstnání a invalidní důchod. Soudkyně v usnesení o oddlužení určila, jakým způsobem se mi srážky budou vypočítávat a ČSSZ to asi nepochopila. Když jsem žádala o nápravu tam, odkázali mně k soudu. Tam jsem žádala 9. 11. tr. a NIC!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.