Nejste přihlášen/a.
zubar mi nauctoval za injekci a vytrzeni zubu 600 korun je to mozno
Máte svého zubaře? Jste u něj registrován? Já u zubaře registrována jsem a platím pouze bílé náhrady. Žádné injekce. Ale vím o někom, kdo změnil bydliště, není nikde registrovaný a občas, když je to nutné, někam musí zajít. A tam platí vše, možná i plastový kelímek na vypláchnutí úst. Jestli je pak šance získat alespoň část platby zpět od zdravotní pojišťovny, ale nevím.
Dneska je možno všechno, u zubaře zvlášť. Nedávno jsem zaplatil za vyčištění kanálků a provizorní plombu 1200 Kč. Stará zubařka (bohužel šla do penze) to dělala na pojišťovnu. Taky mi nabídl zhotovení jednoho chybějícího zubu za 30000 Kč. Rada "změnit zubaře" Vám asi k ničemu nebude, zubařů je málo a v podstatě jsou všichni stejní (někteří ještě horší).
Mám ZPMVCR a nic jsem neplatila ani za injekci,čištění kanálků a vytahování nervů,ani za kovovou korunku na zadním zubu.
Žena se bavila nedávno s revizním lékařem VZP na téma zubaři. Naprostá většina zubařů si nechá ráda platit to, co je stejně hrazeno pojišťovnami, popř nabídnou velmi nevýhodnu variantu místo jiné - dostatečně kvalitní a zcela či částečně hrazené. Bylo toho víc, je to šílená mafie. Doporučuji obrátit se na svou pojišťovnu, která vždy sdělí bezplatné či částečně hrazené nároky. Jinak konkrétně k dotazu - poplatky jsou na dohodě, pokud jste souhlasil, nelze nic vyčítat...
mozne je vsechno a u zubaru zvlast
- zjisti si jestli ma ten tvuj zubar smlouvu s tvou pojistovnou
- zjisti si jestli si to nezauctoval 2x , nekteri zubari to delaji velice radi, nejdriv vyberou od zakaznika a potom jim to stejne pojistovna proplati - pokud ma smlouvu a jestli mu to pojistovna proplatila zjistis opet na pojistovne
- muzes zmenit zubare, moje zubarka jestli trha kamen, trha zuby, nebo dava injekce nikdy nic neuctovala
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.