Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poplatky u zubaře za injekci

Od: josefvilcek odpovědí: 15 změna:

zubar mi nauctoval za injekci a vytrzeni zubu 600 korun je to mozno

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám všeobecnou a neplatím nic jiného než kvalitní plomby, nebo korunky.

majsterjoe*
hodnocení

2x

Za injekci se neplatí. Je to hrazeno zdravotní pojišťovnou.

hodnocení

2x

Máte svého zubaře? Jste u něj registrován? Já u zubaře registrována jsem a platím pouze bílé náhrady. Žádné injekce. Ale vím o někom, kdo změnil bydliště, není nikde registrovaný a občas, když je to nutné, někam musí zajít. A tam platí vše, možná i plastový kelímek na vypláchnutí úst. Jestli je pak šance získat alespoň část platby zpět od zdravotní pojišťovny, ale nevím.

hodnocení

1x

Dneska je možno všechno, u zubaře zvlášť. Nedávno jsem zaplatil za vyčištění kanálků a provizorní plombu 1200 Kč. Stará zubařka (bohužel šla do penze) to dělala na pojišťovnu. Taky mi nabídl zhotovení jednoho chybějícího zubu za 30000 Kč. Rada "změnit zubaře" Vám asi k ničemu nebude, zubařů je málo a v podstatě jsou všichni stejní (někteří ještě horší).

hodnocení

0x

Buď rád, máš levného zubaře.

A s tou injekcí - ověř si, zda nejsi náhodou u zdravotní pojišťovny která s ním neuzavřela smlouvu, normálně máš na injekci nárok (možná by ti ji tvoje ZP proplatila, ale určitě bys to musel mít na faktuře rozepsané)

hodnocení

0x

Možné je všechno, otázka je, zda je to také správně.

Já platím (jestli si dobře pamatuji) za jednu injekci cca 150Kč..

hodnocení

0x

Máte-li pochybnosti, zajímejte se o ceník úkonů konkrétního zubaře, případně si vezměte doklad o zaplacení a ptejte se vaší pojišťovny, zda něco z toho je hrazeno z pojištění. Všude je to jinak.

hodnocení

0x
Na konci roku máš právo požádat zdravotní pojišťovnu o výpis toho, co za tebe platila. Pokud tam zubař vykáže stejnou injekci kterou naúčtoval ještě jednou i tobě za hotové, můžeš ho pojišťovně napráskat.

hodnocení

0x

Mám ZPMVCR a nic jsem neplatila ani za injekci,čištění kanálků a vytahování nervů,ani za kovovou korunku na zadním zubu.

zub
hodnocení

0x

U 211 zdarma .

kmbert
hodnocení

0x

Můj zubař mi vždy před vrtáním dává injekci,nikdy jsem nic neplatil a to má mimochodem dvě sestry,jedna píše do karty druhá míchá cement...*palec2*

damandys
hodnocení

0x

Máš ponaučení pro příště, zjisti si cenu předem a nejen u zubaře. Za dotaz nic nedáš.

amo
hodnocení

0x

Pokud zubař nemá smlouvu s žádnou zdravotní pojišťovnou tak pracuje jen za hotové, ale s účtenkou můžete zkusit nechat si proplatit částku u své ZP.

hodnocení

0x

Žena se bavila nedávno s revizním lékařem VZP na téma zubaři. Naprostá většina zubařů si nechá ráda platit to, co je stejně hrazeno pojišťovnami, popř nabídnou velmi nevýhodnu variantu místo jiné - dostatečně kvalitní a zcela či částečně hrazené. Bylo toho víc, je to šílená mafie. Doporučuji obrátit se na svou pojišťovnu, která vždy sdělí bezplatné či částečně hrazené nároky. Jinak konkrétně k dotazu - poplatky jsou na dohodě, pokud jste souhlasil, nelze nic vyčítat...

jurajjuraj*
hodnocení

0x

mozne je vsechno a u zubaru zvlast

- zjisti si jestli ma ten tvuj zubar smlouvu s tvou pojistovnou

- zjisti si jestli si to nezauctoval 2x , nekteri zubari to delaji velice radi, nejdriv vyberou od zakaznika a potom jim to stejne pojistovna proplati - pokud ma smlouvu a jestli mu to pojistovna proplatila zjistis opet na pojistovne

- muzes zmenit zubare, moje zubarka jestli trha kamen, trha zuby, nebo dava injekce nikdy nic neuctovala

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]