Nejste přihlášen/a.
Upřímně? Kamarád na 99% lže. V Německu fungují pracovní soudy tak rychle a striktně, že v případě dvouměsíčního nevyplacení mzdy už by měl majitel firmy velikej, velikánskej problém... A věř mi, že mezi Němci je velice mizivé procento těch, kteří by pracovali dva měsíce jen za zálohu. Tohle už by úřady dávno řešily...
Určitě na pracovní soud - pobočky a bližší info na www.bundesarbeitsgericht.de
Ale jinak mě to překvapuje, zákazníci jsou s tou firmou velmi spokojeni, což mě opět utvrzuje v tom, že kámoš lže. V Německu fakt není snadný "ochcávat"zaměstnance... :
my-hammer.de/...
Nemáš zač, hodně štěstí! Jinak pokud se do toho kámošovi samotnému nechce, tak do sporu o nevyplacenou mzdu půjde v Německu ochotně a většinou bez zálohové platby KTERÝKOLIV advokát. Šance na úspěch je v těchto případech 99,99% a odměnu za své služby naúčtuje právník dlužící firmě...
Ano, nerad to říkám, protože je to rada většinou pro darebáky, ale zaplatit aspoň něco je lepší než nic.
@Kuratko, do toho, co bývalá partnerka potřebuje, nebo s kým žije, Vám ani otci dítěte nic není. Na výživné má nárok dítě Vašeho kamaráda, nikoliv matka dítěte.
Ať se otec obrátí na matku dítěte a domluví se s ní.
@kuratko - Ona sice peníze nepotřebuje,tím se jí nechci dotknout, žije s dost movitým člověkem
"Ona" možná ne - ale ty peníze nejsou pro ni, ale pro dítě - a soužití s "dost movitým člověkem" přece neznamená, že dotyčný bude suplovat otcovu finanční povinost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.