Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přestat myslet na druhou osobu

Od: d257ve odpovědí: 6 změna:
Chci vám říct jednu moji Story začalo to před rokem psal jsem si přes FB s jednou holkou a já jsem si všiml za celou tu dobu že je to strašná krava ale fakt v minulosti měla problémy s drogami a ja jsem defakto si sní psal každý den nepřetržitě az jsme ztoho měl sám trable na nic jsem neměl čas jen si psal sní a to nejhorší začalo že ona si na mě vypěstovala závislost tak jako já na ni čisté jsme se chtěli poznat osobně ale já jsem to nějak nehrotil a jednoznačně jsem jí řekl že by to asi dobrý nápad nebyl ale nebudem řešit její věci mě jde ale oto jak na ni mohu zapomenout blokl jsem si ji ale pořád ve mně něco vzbuzuje a říká mi odblokni si ji ona ti chce psát dál prostě jasná závislost zvykli jsme si na sebe a já bych tomu chtěl ihned zabránit chtěl bych na ni přestat myslet ale poradíte mi jak to mám udělat nemám vůbec nápady ale asi to vypadá na cvokarnu .. fakt že jo

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Tady pomůže jedině soustředit se na něco jiného. Koníčky, práce, přátelé... Nechte si ji zablokovanou a užívejte si života v reálném životě.

doplněno 02.12.18 23:05:

To chápu, ale kdo chce - hledá způsoby, kdo nechce - hledá důvody proč to nejde..

hodnocení

2x

@d257ve - chtěl bych na ni přestat myslet ale poradíte mi jak to mám udělat
Postavit se k tomu jako ke každé jiné závislosti - například:

Podstatou pro zbavení se závislosti je absolutní změna přístupu sama k sobě. Nelze se vrátit k dřívější podobě, neboť závislostní chování nám vzalo autentické prožívání a my se musíme učit být sami sebou v podobě nové. V té chvíli nejvíc záleží na ochotě vzdát se psychologických obran a mentálních konceptů, které jsme používali. Pokud si něco z toho chceme podržet, naše abstinence bude stále křehká a bude pouze zákazem, odříkáním, které bude unavovat.

monikaplocova.cz/...

d257ve
hodnocení

Konecne smysluplny komentar hodne vam dekuji :)

d257ve
hodnocení

Ono to tak lehké není po roce, Jak jsem psal ta závislost tak narostla že prostě to tak jednoduchý není ..

cyklopoutnik*
hodnocení

0x

Tomu se říká že Ti rozum spadl do kalhot.

To chceš mít za manželku fetku? Ale jdi ty.

Tak asi fakt jdi vyhledat tu cvokárnu, snad to zvládnou ambulantně.

d257ve
hodnocení

Dekuji za radu si sni vytru akorat tak zadek :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]