Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění DPH kolonky v eshopu Atomer

Od: apollo odpovědí: 1 změna:

Ahoj , mám na vás dotaz .

Již konečně po měsíci začínám finišovat s eshopem od Atomeru , ale teď mám takový problém. V automatických emailech se mi zobrazuje jaké zboží nakoupili a cena a vždy za tím je bez DPH , DPH tedy nikde vyčíslené není ale vyskytuje se tam tím bez DPH. Již jsem koukal na internetu a dočetl jsem se že to mají takto udělané a že to odstranit nejde,

Chci se tedy zeptat jestli tam tato kolonka vadí či nikoli , ještě tam kdyžtak mohu připsat nejme plátci DPH aby to bylo komplet.

Faktury si dělám přes jiný systém a tam se již o DPH nic nevyskytuje , jde mi jen o to , aby na to FU neskočil kvůli těm automatickým potvrzovacím E-mailům.

Ještě dodám že na stránkách u produktu také žádné DPH není , takže tam je to v pohodě , pouze do těch potvrzovacích E-mailů to pořád cpou.

Moc díky za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kahsa*
hodnocení

0x

Tak pokud nejste plátce DPH tak není důvod někde zobrazovat cenu s DPH a bez DPH.

Dokonce pokud jste neplátce, nesmíte se nikde zmiňovat o DPH. Prostě Vás se DPH vůbec netýká.

A v nastavení eshopu je jistě políčko kde si zaškrtnete platce / neplátce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]