Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, byla jsem poprvé vživotě v lázních /bederní páteř, po operaci TEP kyčle/. Vše bylo perfektní , procedury, perzonál,jídlo. Pouze jsem měla problémy se spaním. Po příjezdu domů asi za 3 dny, jsem šla večer spát v normální hodinu jak chodím a spala jsem tvrdým spánkem 12 hodin. To se mě ještě nikdy nestalo. Manžel se na mě přišel několikrát podívat (nevím o tom) a pak mě vzbudil, jinak bych asi spala dál. Po probuzení jsebyl jako "když mě praští palicí", motala se mě hlava a jsem od té doby (už je tpo týden) tak nějak mimo, zpomalená a musím se na vše hrozně soustředit.Rodina mě stále přesvědčuje, ať jdu k lékaři, ale co mu mám říkat, že jsem nějak mimo? Nemáte s tím někdo zkušenost? Myslím si, že je to jen únava z lázní. Děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.