Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupovali jste přes postovnezdarma.cz?

Od: nikc® odpovědí: 16 změna:
Dobrý den.Je to seriózní web? Chtějí nejdříve zboží zaplatit a pak ho mají poslat. Děkuji.
doplněno 01.12.18 16:02: Myslíte, že musím odstoupit od smlouvy, když jsem zboží objednala, ale nezaplatila?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

zbozi.cz/...

doplněno 01.12.18 15:03:

Připadá mi to, jako by si někdo postavil web na věcech z ebay nebo podobných webů... Peníze jdou hned na český účet, někdo to objedná v číně, freeshiping jde těch 60 dnů, odpovídá i popsané kvalitě.

doplněno 01.12.18 16:04:

Určitě bude dobré informovat na kontaktním čísle nebo mailu prodejce, že k obchodu nedojde a stornujete objednávku. Zatím mu nevznikly žádné náklady.

hodnocení

Moc děkuji.
hodnocení

Já jsem si objednala věc, kterou jsem v obchodě neviděla. V Kauflandu už jí nemají. A je to bezvadný do domácnosti. Budu jí shánět dál.

hodnocení

3x

60% spokojených zákazníků je katastrofa. V takovém e-shopu bych si v životě nic neobjednal.

hodnocení

2x

Ne,není to seriózní web,pryč od nich *bum*

web

A proč? Popište vlastní zkušenost a nebo jen JPP?

hodnocení

2x

22.10 jsem tam objednala oblecek pro pejska...a cekam a cekam a zatim NIC!UZ u teto bandy NIKDY.

hodnocení

2x

Několikrát jsem kupovala. Je potřeba se dívat, jestli to, co se mi líbí, mají na skladě. Jinak vůbec nikdo netuší odkud a jak dlouho to jde.

tix
hodnocení

2x

Z objednávky jedna věc dodnes nepřišla. /2roky čekám a už se nedočkám/.

lidus*
hodnocení

2x

Objednala jsem skládačky "kamínkový obrázek koně a druhý papouška" Do 2 týdnů byly doma v pořádku. Víc jsem neměla potřebu zde objednat. Pokud jste nezaplatila, tak jste neobjednala.

m123*
hodnocení

1x

Přeprodávají jen zboží z Číny. A s pekelnou přirážkou. To si objednejte rovnou z Číny. Já si objedna na Wish mikinu za necelý 300 a na poštovné zdarma je za 599. Takže asi tak.

hodnocení

Už jsem se k recenzím dostala. Někdo tam koupil něco za 5 Kč, zboží mu také nedorazilo, ale jezdí prý přes půl světa. *smich*. To mě pobavilo.

hodnocení

0x
Poštovné z Číny je taky zdarma :)

rea
hodnocení

0x

já jednou kupovala, zboží přišlo, ale pak jsem zjistila ze zbozi stejné jako na wish.com. jen drazsi. Když uz tak kupuji rovnou z ciny, je to levnejsi

hodnocení

0x

Ten nazev -postovne zdarma-oni si to postovne rovnou prihodi k cene a ja blbka naletela,ty oblecky pro pejsky jsou vsude a daleko levnejsi-no neva-zase na stara kolena zkusenost.

hodnocení

0x

A take mi prisla zprava ze dodani maji az 60 dni!tak do jara snad-pak uz ho ale asi nebudu potrebovat.Poprve-a NAPOSLED!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma postovnezdarma

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]