Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Je to seriózní web? Chtějí nejdříve zboží zaplatit a pak ho mají poslat. Děkuji.
doplněno 01.12.18 16:02: Myslíte, že musím odstoupit od smlouvy, když jsem zboží objednala, ale nezaplatila?
doplněno 01.12.18 16:02: Myslíte, že musím odstoupit od smlouvy, když jsem zboží objednala, ale nezaplatila?
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jmlc®
3x
doplněno 01.12.18 15:03:
Připadá mi to, jako by si někdo postavil web na věcech z ebay nebo podobných webů... Peníze jdou hned na český účet, někdo to objedná v číně, freeshiping jde těch 60 dnů, odpovídá i popsané kvalitě.
doplněno 01.12.18 16:04:
Určitě bude dobré informovat na kontaktním čísle nebo mailu prodejce, že k obchodu nedojde a stornujete objednávku. Zatím mu nevznikly žádné náklady.
nikc®
Já jsem si objednala věc, kterou jsem v obchodě neviděla. V Kauflandu už jí nemají. A je to bezvadný do domácnosti. Budu jí shánět dál.
nikc®
Už jsem se k recenzím dostala. Někdo tam koupil něco za 5 Kč, zboží mu také nedorazilo, ale jezdí prý přes půl světa.
. To mě pobavilo.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma postovnezdarma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]