Dobrý den.Je to seriózní web? Chtějí nejdříve zboží zaplatit a pak ho mají poslat. Děkuji. doplněno 01.12.18 16:02: Myslíte, že musím odstoupit od smlouvy, když jsem zboží objednala, ale nezaplatila?
Připadá mi to, jako by si někdo postavil web na věcech z ebay nebo podobných webů... Peníze jdou hned na český účet, někdo to objedná v číně, freeshiping jde těch 60 dnů, odpovídá i popsané kvalitě.
doplněno 01.12.18 16:04:
Určitě bude dobré informovat na kontaktním čísle nebo mailu prodejce, že k obchodu nedojde a stornujete objednávku. Zatím mu nevznikly žádné náklady.
Objednala jsem skládačky "kamínkový obrázek koně a druhý papouška" Do 2 týdnů byly doma v pořádku. Víc jsem neměla potřebu zde objednat. Pokud jste nezaplatila, tak jste neobjednala.
Přeprodávají jen zboží z Číny. A s pekelnou přirážkou. To si objednejte rovnou z Číny. Já si objedna na Wish mikinu za necelý 300 a na poštovné zdarma je za 599. Takže asi tak.
Ten nazev -postovne zdarma-oni si to postovne rovnou prihodi k cene a ja blbka naletela,ty oblecky pro pejsky jsou vsude a daleko levnejsi-no neva-zase na stara kolena zkusenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.