Nejste přihlášen/a.
S přítelem jsem pár měsíců . Před týdnem jsem zjistila , že si píše s jeho ex a že si ji chce přivést domu. Mluvila jsem o tom s ním,že se mi to nelíbí a že mám strach,ale on mě měl za idiota. Prý je to jen kamarádka ,který může říct uplně všechno (a mě by neřekl ani to ,že je s ní takhle v kontaktu, kdyby se to neprovalilo). Nějakou kamarádku bych neřešila, ale tohle je holka se kterou spal a miloval ji (a mě ještě neřekne ani mám tě rád). Jenže se jí prý nevzdá jak jsem tak pochopila. Bojím se, že jsem jen dočasná stanice. Jsem z toho nešťastná.
Budu ráda za všechny názory a pohledy na to.
Pokud se k Vám chová takto bezohledně a netaktně, nebuďte s ním. Najděte si někoho, kdo si Vás bude vážit a bude mu na Vás záležet. Nedělejte nikomu "přestupnou stanici". Dovolí si k Vám jen tolik, komu mu sama dovolíte, tak mu udělejte pápá a odejděte se vztyčenou hlavou! On nemá minulý vztah ještě vyřešený, tak ať si udělá pořádek nejdříve sám v sobě!
Děvče, utíkej od něj, to není dobrý partner.
Ne, že by se nemohl stýkat s bývalou, ale odaď pocaď - pozdravit, poblahopřát třeba k vánocům a jít dál, ne si chodit vykecávat a řešit nějaké problémy. A také hlavně tím, jak tě označil, jak argumentoval. A též to tajil. Není proč s ním zůstávat. Ztratí moji důvěru a konec. Dál se to již jenom nabaluje.
Nelíbí se ti to dobře, já bych také žárlila, není to přirozené, rozešli se tak basta, co se svěřovat.
Na jednu stranu v budoucnu to je dobrý, když rodiče mají děti a po rozvodu spolu komunikují, ale to asi není tento případ. Mít vrbu minulou partnerku a přivést si ji domů, kde se může stát cokoliv /budete přítomna?/, nebo Vás může pomlouvat, srovnávat. Tak to vůbec, nejlepší je partner, kterého nikdo nezná a nemáme spolu žádné společné známé.
I kdyby to přestalo, poslechl Tě a nechal toho, tak po čase si najde jinou kamarádku, třeba v práci. On je tak prostě nastavenej. Ty se budeš starat o domácnost, o rodinu, a on musí ven. A co je Ti do toho, kam jde. Je to jen kámoška, tak co vyvádíš?! Pak budeš třeba v nemocnici a dozvíš se, že on v tu dobu byl na zábavě s kámoškou a choval se k ní, jako k milence, tak neměl čas za Tebou přijít. To je o jednom mém známém, kterému je hodně přes 50. Takový ale byl už v pětadvaceti a takový zůstal. Ten Tvůj mi ho připomíná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.