Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel a jeho ex

Od: akhs* odpovědí: 8 změna:

S přítelem jsem pár měsíců . Před týdnem jsem zjistila , že si píše s jeho ex a že si ji chce přivést domu. Mluvila jsem o tom s ním,že se mi to nelíbí a že mám strach,ale on mě měl za idiota. Prý je to jen kamarádka ,který může říct uplně všechno (a mě by neřekl ani to ,že je s ní takhle v kontaktu, kdyby se to neprovalilo). Nějakou kamarádku bych neřešila, ale tohle je holka se kterou spal a miloval ji (a mě ještě neřekne ani mám tě rád). Jenže se jí prý nevzdá jak jsem tak pochopila. Bojím se, že jsem jen dočasná stanice. Jsem z toho nešťastná. *nevi*:(
Budu ráda za všechny názory a pohledy na to.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Nebuď naivní a utíkej jako zajíc. S tímhle člověkem tě nic dobrého nečeká. Ve svých 62 letech o tom něco vím, tak mi můžeš věřit;)

hodnocení

6x

Pokud se k Vám chová takto bezohledně a netaktně, nebuďte s ním. Najděte si někoho, kdo si Vás bude vážit a bude mu na Vás záležet. Nedělejte nikomu "přestupnou stanici". Dovolí si k Vám jen tolik, komu mu sama dovolíte, tak mu udělejte pápá a odejděte se vztyčenou hlavou! On nemá minulý vztah ještě vyřešený, tak ať si udělá pořádek nejdříve sám v sobě!

fialka2
hodnocení

6x

Netuším, kolik je Vám let, ale to není podstatné. Mně jen zaráží ta šílená naivita. Jste pravděpodobně opravdu jen tzv. převozník - přestupná stanice. Pryč z takového vztahu, nic solidního z toho totiž nekouká.

Jistě znáte tu pohádku o jezinkách...

jezevec*
hodnocení

4x

Nebude se ti to číst hezky, ale... ano, jsi jen dočasná stanice...

dlouhaparcela
hodnocení

1x

Děvče, utíkej od něj, to není dobrý partner.

Ne, že by se nemohl stýkat s bývalou, ale odaď pocaď - pozdravit, poblahopřát třeba k vánocům a jít dál, ne si chodit vykecávat a řešit nějaké problémy. A také hlavně tím, jak tě označil, jak argumentoval. A též to tajil. Není proč s ním zůstávat. Ztratí moji důvěru a konec. Dál se to již jenom nabaluje.

Nelíbí se ti to dobře, já bych také žárlila, není to přirozené, rozešli se tak basta, co se svěřovat.

Na jednu stranu v budoucnu to je dobrý, když rodiče mají děti a po rozvodu spolu komunikují, ale to asi není tento případ. Mít vrbu minulou partnerku a přivést si ji domů, kde se může stát cokoliv /budete přítomna?/, nebo Vás může pomlouvat, srovnávat. Tak to vůbec, nejlepší je partner, kterého nikdo nezná a nemáme spolu žádné společné známé.

liska5
hodnocení

1x

I kdyby to přestalo, poslechl Tě a nechal toho, tak po čase si najde jinou kamarádku, třeba v práci. On je tak prostě nastavenej. Ty se budeš starat o domácnost, o rodinu, a on musí ven. A co je Ti do toho, kam jde. Je to jen kámoška, tak co vyvádíš?! Pak budeš třeba v nemocnici a dozvíš se, že on v tu dobu byl na zábavě s kámoškou a choval se k ní, jako k milence, tak neměl čas za Tebou přijít. To je o jednom mém známém, kterému je hodně přes 50. Takový ale byl už v pětadvaceti a takový zůstal. Ten Tvůj mi ho připomíná.

michalverner
hodnocení

0x

No a vy mu jasně nedokážete říct co si přejete a nepřejete?Předpokládám že nejste malé dítě.Buď vás bude respektovat nebo ne a pokud ne tak není co řešit.Ať žije s tou které jak píšete "může říct úplně všechno".

jessica*
hodnocení

0x
Sama jsem si to zazila a ano, ostatni maji svatou pravdu. Je nevyzraly a jeste nevi co chce. A s byvalkou to vyresene nema. Muj byvaly pritel byl to same. Akorat pozdeji si ji uz chtel zvat do postele. Setrvavala jsem v tomhle nestastnym vztahu kde me pozdeji podvadel s jinymi dva roky. Hodne stesti!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]