Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít jméno a příjmení dle tel. čísla

Od: kukla odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám dotaz. Jak najít jméno s příjměním dle telefonního čísla? děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dlouhaparcela
hodnocení

2x

Zavolat na to telefonní číslo se mi jeví jako nejlepší řešení.

Také mám občas v telefonu uložené číslo a nevím, kdo to je. *nevi*

hodnocení

1x

Špatně. Dokonce bych řekl, že je to nemožné.

doplněno 01.12.18 13:52:

@radek a @dlouhaparcela: V nejlepším případě vás pošle tam, kde záda ztrácejí své slušné jméno. Alespoň já bych to tak udělal*palec2*

radek62
hodnocení

1x

Zavolám a zeptám se.

radek62

jezevec*
hodnocení

1x

Zavolej a řekni následující : Dobrý den, tady je ten a ten, mám nový telefon, ale nějak špatně se mi zkopírovaly kontakty a mám to nějaký proházený (99% lidí nenapadne, že je to blbost). Můžu se zeptat, komu jsem se dovolal(a) abych si to mohl(a) uložit?

iz*
hodnocení

1x

Zkuste to telefonní číslo v uvozovkách zadat do vyhledávače. Jestli je někdo používá např. k podnikání, možná jeho jméno zjistíte.

Ale já bych na to číslo asi zkusila zavolat.

hrb
hodnocení

0x
Zkus to přes policii čr

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Já obvykle napíšu SMSku - Mám zmeškaný hovor. Kdo jsi? Kdo potřebuje, ozve se, je-li to omyl či cokoliv jiného, už se neozve. Ida

hodnocení

0x

V dávných dobách pevných linek existoval telefonní seznam, kde byli všichni uvedení. Existovala i reverzní databáze, pro služební účely. Nějaká verze jim občas unikla a byla mezi lidmi... Ale to už je tak dávno, že to snad ani není pravda.

Dnes je nejjednodušší zadat číslo do vyhledávače - pokud to patří nějakým otravům, tak se to většinou najde. Obdobně pokud to patří firmě a má to číslo ta firma zveřejněné, tak to většinou najdete.

A jinak - zavolat na to číslo, SMS bych neposílal protože SMS jsou mnohem dražší než normální hovor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]