Nejste přihlášen/a.
Je to pro Vás ještě příliš čerstvé a bolavé. Časem se bolest otupí a Vy potkáte jinou lásku. I když toto nyní slyšet nechcete a nevěříte tomu, je to tak. Půl roku není zase taková doba, ta životní láska Vás teprve čeká. Taková, která jde za hlasem svého srdce bez ohledu na okolí a na to, co si kdo myslí. Neuvádíte věk, tak předpokládám, že jste ještě hodně mladí. Ale s rozchodem život nekončí. Rozchází se i lidé třeba po 20 letech. A žijí dál. Najděte si třeba nový koníček, nové přátele, pomáhejte druhým..Cokoliv co odvede Vaše myšlenky jiným směrem.
Možná, že zvítězil zdravý rozum.
Nevíme, jak jste mlád, či stár, nevíme, jak na tom je věkově dívka. Nevíme, jestli jste ukončili oba nějaké vzdělání a jakou máte perspektivu do budoucna.
Proč na ni tlačila rodina a i okolí? Co jim vadilo? To si musíte rozklíčovat Vy sám.
Láska z její strany nebyla tak silná, zřejmě jste měli spolu svůj první sex a to je člověk zamilovaný až po uši a myslí si, že to nikdo jiný nezažil. Ale zažil, skoro všichni.
Takže, jestli je děvče mladé, chce jít třeba studovat vysokou školu, tak ji rodiče přemluvili - vysvětlili a ona na ně dala.
Můžete doufat, že se jí po Vás zasteskne a třeba za půl roku bude kontaktovat a vše si vysvětlíte. Ale třeba také ne.
I kdybyste již tak velkou lásku a velké souznění v životě nenašel, vždycky budete mít na co vzpomínat.
Co bolí, to přebolí. Až najdeš jinou (a věř, že najdeš), zasměješ se tomu. Ruku na srdce - opravdu jsi chtěl strávit život s někým, kdo se nechá příbuzenstvem přesvědčit, že pro ni nejseš dost dobrej?
Taky jsem párkrát takovou situaci zažil. Po roce jsem si pokaždý řekl "Ježíši, co já jenom na tý pi** viděl?"
Buďte rád. Jsou lidi, co vůbec lásku v životě nepoznají. Do dalších vztahů vás to obohatí ... budete si případného vztahu více vážit. "Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně." Chce to aktuálně nějakou práci nebo činnost, která zabaví mozek.
Je to hrozná tragédie. Snad už Vás nic takového nepotká...
Myslím si, že jste měl víc štěstí s tím rozchodem. Věřím, že zamilovanost z Vaší strany byla silnější. Ale dívka neustála první zátěž a vzdala vztah. Závěr, asi Vás neměla tolik ráda. Ověřil jste si částečně, co je důležitější pro vztah. Půl roku není žádná doba. Takové rozchody jsou lepší, čím jsou dříve. Asi jste oba mladí a ještě tzv. nezralí.
Určitě poznáte jinou, kvalitnější partnerku, která bude do života oporou. Držím Vám palce. Najděte si nějaký zájem, koníček pro zapomenutí a časem potkáte tu pravou. To je život a potkalo většinu z nás, neberte nijak tragicky.
Možná jsi na ní příliš visel. Takový oddaný, věrný, jako pes. Asi měla v Tobě až příliš jistotu. To taky není dobré. Láska je touha, a když není po čem toužit, nic mi neuniká, naopak se mi vnucuje jistota, tak láska zákonitě ochabne. Proč na ni tlačili? Co jim na Tobě vadilo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.