Hezký večer, Je to cca měsíc, co jsem se doléčila s angínou. Respektive dobrala antibiotika. Doktorka na kontrole mi řekla, že je vše ok, jen jsem ještě chytila drobnou virózu. Nicméně krk mám pořád zarudlý, mandle o něco větší než obvykle a ačkoliv mě v krku již nebolí, při polykání mám pocit "knedlíku v krku" a špatně se mi polyká. Při dýchání ústy mě začalo trápit chrápání a na mandlích mám pořád bílé čepy, které však na fotce nejdou vidět. Je to normální? Děkuji za odpověď.
Jediná rada je objednat se do ordinace ORL. A jestli to odborník nevyřeší, ani vám neudělá výtěr, tak objednat jinam na ORL. Například v našem městě jsou dvě ORL pracoviště a oboje jsou velmi kvalitní s dobrým odborníkem. U nás není potřeba žádné doporučení.
Opravdu podivný smysl pro humor(pravděpodobně). Dát si jméno mandlička a mít mandle jako tenisák...a ptát se zda je tohle normální?Zajímavé. Následně čekat, co kdo na to řekne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.