Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antibiotika vs Alkohol

Od: n3ss3r odpovědí: 9 změna:
Zdravím včera jsem dobral antibiotika 1000mg dene Doxyhexalu a dnes večer bych chtěl požít alkohol mužů nebo ne?..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cernylysak
hodnocení

1x

Spíš bych se zabýval tím, jestli je potřeba požít alkohol

liska5
hodnocení

0x

Když máte dobrá játra, tak Vás to neusmrtí*smich*. Já bych si ty dvě decky červeného nebo dvě piva dala, víc ne. Tvrdý alkohol bych si odpustila. To se těžko radí, když nevíte, jestli se ptá křehká studentka, stokilový bagrista nebo sedmdesátiletá diabetička, co bere osmery léky.

hodnocení

0x
Když si to dobral včera a dneska večer bych večer už tým nezabýval na normálně požíval

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Měl byste vědět, že antibiotika + alkohol = poškozování srdce a střev. Doxyhexal je širokospektrální a silné antibiotikum, a po doužívání z krve zmizí až za 14 dnů. Takže alkohol až po 14 dnech. Těď na sobě nemusíte žádné poškození zpozorovat, ale ono se to nasčítá a projeví se to až za pár let. A pak už s tím nic nenaděláte. Tak jestli vám to "jedno požití" stojí za to. Ida

liska5
30.11.18 12:08

Ida *palec*

n3ss3r
hodnocení

Teď už ne díky :)
Že se lidi dneska mezi sebou tak rádi straší.

hodnocení

0x
Pít či nepít alkohol? To je jako být či nebýt? :) Raději být, a proto nepít alkohol. Vím, že jsou už trhy a různá alkoholická lákadla tam, ale člověk si musí umět něco odepřít. Také nesmím vůbec požívat alkohol a jakou mám chuť na svařáka nebo medovinu.
doplněno 30.11.18 17:54: Na Vašem místě bych pár dní počkala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]