Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup benzínu TESCO

Od: trustno1 odpovědí: 6 změna:

Zdravím, asi je moje otázka stupidní, ale nikdy jsem u Tesca netankovala, vlastně ani mockrát v Tescu samotném nenakupovala, takže se omlouvám, že se nejspíš ptám na něco, co je úplně jasné, ale já z toho mám pořád trochu obavy. U "klasické" benzínky vím co a jak, ale tady je závora a "budka" na placení, kam všichni odjíždí po natankování.. *nevi*

Když budu tedy chtít natankovat u benzínky Tesco, jak mám postupovat? Jednoduše zajedu ke stojanu, natankuji, popojedu k té závoře, zaplatím a odjedu? Nepotřebuji k tomu nic "zvláštního", jako třeba Tesco ClubCard, mohu platit hotově? Nebo je platba předem a závora je jenom na to, aby nešlo ujet bez zaplacení?

Konkrétně mi jde o Tesco na Borských polích v Plzni, ale asi se to od jiných měst moc lišit nebude. Děkuji za odpovědi, připadám si fakt blbá, ale netuším, koho se zeptat. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Jen doplním, že takhle se tankuje i v Globusu. Jen u okénka nahlásíte číslo stojanu u kterého jste tankovala, zaplatíte a paní zvedne závoru.

jann*
hodnocení

2x
Natankujete popojedete k budce zaplatíte hotově nebo kartou.Zadnou kartičku Tesco nepotřebuje, závora se zvedne a vy odjedete.hezky den

hodnocení

2x

Kartičku TESCo sice nepotřebujete, ale když ji máte tak za každý litr dostanete bodík. A bodíky jsou penízky !

karelsenecaj
hodnocení

1x

Nechci radit, nechci kázat, v TESCU si kupte rohlíky ne palivo, ať nejste zklamaná co se vám pak děje s autem. Naftu nedoporučuji vůbec, benzín a plyn se tak jednoduše očůrat nedá, ale kvalita také pokulhává. Kdyby jste viděla ty zgelovatělé cucky parafínu z nafty v zalepeném paliv. filtru, netankovala by jste tam. A nejedná se o ojedinělý případ, pravidelně každoročně vídaný úkaz. Např. LPG je směs propanu a butanu, v létě je to 40% Propan a 60% Butan. Na zimu se dává více propanu - 60% a 40% butanu. Propan je dražší a proto to někdy nemusí dodavatel 100% dodržet, víc vydělá a vy můžete v zimě třebas pocítit problém. U benzínu to není tak jednoduché, ale TESCO v zájmu ceny může nakupovat, třeba ne tak kvalitní, či starší benzín a opět se můžete divit. Toť můj skromný názor a letité zkušenosti z autoservisu, kdy sami zákázníci poté chápou, že je lepší třeba EuroOil, když ne ty omílané Benzina, Shell, OMV atd. cerpaci-stanice.eu/... Doporučím tedy, berte tam kde je obrat paliva a nějaká kvalita, třeba spokojení známí atd. Stejně tak není úplně super brát ty prémiová 100 oktanová paliva, když jste jediná kdo je tam kupuje.

rudoslav*

Názor jen podpořím. Jednou jsem byl nucen natankovat u ONO a při prudším sešlápnutí plynu hlásila lambda sonda chybu a auto (Lexus GS300) padalo do nouzáku. Musel jsem vždy znovu nastartovat a auto šetřit. Nechal jsem to vycucnout, natankoval jinde a bylo po problému.

karelsenecaj

Jen dodám a nebylo to určitě zadarmo, takže Clubcard šetří penízky, které pak necháte v servisu v jiných řádech. A servisy jsou rády... A přidávám foto nový a nefunkční paliv. filtr

Nákup benzínu TESCO
Nákup benzínu TESCO #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak natankovat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]