Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz na piano hudebni-dum.cz/... pro úplného začátečníka. Znáte někdo? Na internetu jsem toho moc nenašel .Nebo doporučíte něco jiného do 15 tis? Piano musí má mít provedení tzv. skříňové.
Předem díky za odpovědí.
Petr
samozřejmě souhlas s kolegou - začátečníkovi stačí klávesy - keyboardy.heureka.cz/...
Důležitá je dynamická klaviatura a počet kláves - 5 oktáv
k tomu se dá dokoupit stojan, pedál atd. - ideálně sluchátka :D
Skříňové piano za vámi uvedenou cenu možná v bazaru. Křídlo jsme prodávali za 1200,- s vlastní dopravou.
Jsou i levnější - třeba toto.
Jde o zmíněný fakt - levné pevné může být neprodejné a pro začátečníka, který po dvou letech do toho neťukne, to bude zbytečná investice. Neřeknu, že levné je špatné... ale má to důvod, proč není dražší 4x tolik.
Takže opět - pro prvních 3-5 let nebo do 12-14ti let dítěte klávesy. Když to bude vážné, investovat víc.
i méně - muziker.cz/...
ale pořád platí, co jsem napsal
Jsem v tomto úplný jouda, proto se ptám, jestli toto piano hudebni-dum.cz/... je v pohodě
A protože jste "Jouda" a píšete "Nebo doporučíte něco jiného do 15 tis?", odpovídáme jinak než "ano, doporučuji".
Zmíněné klávesy jsou za tu cenu dostatečné. Hrát to bude zhruba stejně jako mnou zmíněné klávesy, ke kterým byste potřebovali dokoupit pedál a stojan.
Takže přímá odpověď na ten konkrétní typ - ano, toto je dostačující pro začátečníka. K tomu dovětek - ale je to zbytečné.
Děkuji za odpověďi, uvažuji tak, že pokud se u nás hraní na piano "nechytne", abych pak nové piáno prodal alespoň za 50% ceny.Proto jsem si vybral piáno MIDELI,které je dnes v akci.
Na sencor jsem toho našel na internetu hodně a žádná chvála to tedy nebyla, proto jsem vybral Madeli ve slevě s lepší výbavou. Ale o Madeli se toho moc nedočtete,tak proto tento dotaz amatéra
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.