Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální piano pro začátečníka

Od: petr332211® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,
mám dotaz na piano hudebni-dum.cz/... pro úplného začátečníka. Znáte někdo? Na internetu jsem toho moc nenašel .Nebo doporučíte něco jiného do 15 tis? Piano musí má mít provedení tzv. skříňové.

Předem díky za odpovědí.

Petr

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

samozřejmě souhlas s kolegou - začátečníkovi stačí klávesy - keyboardy.heureka.cz/...

Důležitá je dynamická klaviatura a počet kláves - 5 oktáv

k tomu se dá dokoupit stojan, pedál atd. - ideálně sluchátka :D

Skříňové piano za vámi uvedenou cenu možná v bazaru. Křídlo jsme prodávali za 1200,- s vlastní dopravou.

doplněno 29.11.18 16:52:

Jsou i levnější - třeba toto.

Jde o zmíněný fakt - levné pevné může být neprodejné a pro začátečníka, který po dvou letech do toho neťukne, to bude zbytečná investice. Neřeknu, že levné je špatné... ale má to důvod, proč není dražší 4x tolik.

Takže opět - pro prvních 3-5 let nebo do 12-14ti let dítěte klávesy. Když to bude vážné, investovat víc.

doplněno 29.11.18 16:54:

i méně - muziker.cz/...

ale pořád platí, co jsem napsal

hodnocení

ANO ,skříňová digitální piana začínají na 13. tis viz muj odkaz. přesně na to se ptám: :) chci dát 15 maximálně

petan*
hodnocení

2x
My jsme si nechali doporučit Casio 130. Syn se na něm učí už 4.rokem a všechno funguje.

hodnocení

1x

Já tomu nerozumím.

Ale já bych zašel za učitelem hudby resp. hry na piáno a zeptal bych se ho.

Je otázka, zda "úplný začátečník" musí mít piáno za 13-15tis..třeba ano, ale nejsem si jistý. Malému tenistovi také nekoupíte hned závodní raketu..

hodnocení

skříňové piano stojí nejlevnější 14 tis :(

hodnocení

Jsem v tomto úplný jouda, proto se ptám, jestli toto piano hudebni-dum.cz/... je v pohodě

A protože jste "Jouda" a píšete "Nebo doporučíte něco jiného do 15 tis?", odpovídáme jinak než "ano, doporučuji".

Zmíněné klávesy jsou za tu cenu dostatečné. Hrát to bude zhruba stejně jako mnou zmíněné klávesy, ke kterým byste potřebovali dokoupit pedál a stojan.

Takže přímá odpověď na ten konkrétní typ - ano, toto je dostačující pro začátečníka. K tomu dovětek - ale je to zbytečné.

hodnocení

Děkuji za odpověďi, uvažuji tak, že pokud se u nás hraní na piano "nechytne", abych pak nové piáno prodal alespoň za 50% ceny.Proto jsem si vybral piáno MIDELI,které je dnes v akci.

Na sencor jsem toho našel na internetu hodně a žádná chvála to tedy nebyla, proto jsem vybral Madeli ve slevě s lepší výbavou. Ale o Madeli se toho moc nedočtete,tak proto tento dotaz amatéra :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]