Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,můžu v době pracovní neschopnosti navštívit jiného lékaře,než který mi pracovní neschopnost předepsal?
Marodím s rukou a jiný lékař mi předepsal rehabilitace na záda na páteř.Mohu na tyto rehabilitace docházet v době pracovní neschopnosti?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den,potřebuji vědet jestli by návštěva rehabilitace byla porušením léčebného režimu v případě kontroly.
Děkuji.
Návštěva jiné ordinace v době PN je jedna věc, zda je vhodná rehabilitace je jiná vě. V době PN můžete beztrestně navštívit jakéhokoliv jiného lékaře,který bude řešit váš zdravotní stav, pokud prokážete v případě kontroly doma, že jste tam byl , např. zprávou od toho lékaře, kde bude datum a hodina, případně si to může kontrola ověřit sama. Mám to z vlastní zkušenosti. Byla jsem na PN a v té době jsem měla pravidelnou kontrolu na revmatologii. Kontrola mě nenašla doma, doložila jsem zprávu, kde jsem měla návštěvu lékaře potvrzenu a vše bylo v pořádku. Zda dělat rehabilitaci v době např angíny zas může určit pouze lékař, ke kterému budu muset jít, že? A to klidně mohu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.