Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nesmím pracovat ve hluku, ale nemám jinou možnost,,,,příjemná místa ve státním jsou pro známé. Vždy ve firmě jsem jediný exot svého druhu, nikdo jiný si uši nechrání. Uši si šetřím, abych si doma po práci poslechl odpočinkovou hudbu. Hledám kvalitní,malé, nečervené, nemodré "hluchátka" se záměrem pod nimy poslouchat do sluchátek radio. Charakter hluku u nás je spíše v nižších frekvencích, ne pískot apod. Ucpávky v uchu už mne se...u. Poraďte prosím.
Díky
Tahle budou barevně vyhovovat? Chrániče sluchu v hlučném prostředí jsou OK, ale poslouchat pod nimi sluchátkové rádio bude velmi pravděpodobně v rozporu se všemi bezpečnostními předpisy. Možná bude lepší si rovnou hledat práci v přijatelnějším prostředí.
Fuj, zase řlutá. Bohužel potřebuju chodit na 6 hodin a to je de fakto 0,1% nabídek, třeba bez toho hluku. A v malých soukromých firmách se bezpečák hledá ten rozumný, ale to není moje starost. Ani to, že naše dílna třeba není zařazena do hlukové kategorie, to je zase věc doktora a též to nebudu řešit. Řeším, jak to přežít. Jednoznačně tedy černá barva, jak vidím. Dík za rady.
Dobrý den, viz odkaz je řešení "vše v jednom"(ovšem, na "bezpečáka"si dejte pozor). Zdravím!
slehacka - no, jsou to hluchátka i sluchátka v jednom zařízení (takže, jasná volba).
Já se pohybuji denně po truhlárnách a tak sluchátka beru jako normál věc - aktuálně používám Husqarny a jsem s nimi spokojen. Ale muziku tedy pod nimi neposlouchám - ono není úplně od věci slyšet, co se kolem děje...
Souhlasím, když bez radia, tak jedině Husqvarnu. Takže závěrem to udělám tak, že si nacpu vatu do uší-tím budu vnímat okolí v mezičasech. A až postím stroj, hned se schovám do mušlí (včetně té vaty). Poz.: již jsem z jedné "polo"hlučné firmy odešel a nikdo neměl ani u stroje chrániče. Nerozumím tomu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.