Nejste přihlášen/a.
Mě v létě jedna lékařka řekla, že 201 - VoZP se velmi zhoršila v platbách, nemá peníze, dělá problémy a řekla mi, že pokud nejpřejdu jinam, tak bych ní nemohl chodit. ( dříve byla VoZP velmi dobrá pojišťovna). Také jsou problémy s 207 - OZP.Co vím od hodně lidí, tak řada lékařů v Praze nebere pacienty s 207 - OZP, neboť pojišťovna jim dělá problémy.
Naopak si chválila vcelku 111 - VZP, 211 - ZPMV ČR. Nakonec jsem se dal od 1.1.2019 k VZP a bohužel jsem zase naopak zjiastil, že jedna má jiná lékařka, kam často docházím, nemá s VZP smlouvu a podobně 1 rehabilitace. To se VZP chlubí, že mají smlouvy skoro se všemi zdravot. zařízeními.
Teď už s tím nic neuděláma další změnu mám od 1.1.2020, kdy bych přešel k ZPMV ČR.
Moje chyba.
Chci se zeptat, stalo se toto někomu z vás?
U jaké jste zdravotní pojišťovny a nemáte u lékařů s ní problémy, že neplatí, případně dělá problémy se schválení drahé léčby?
Jaké je dle vás nejlepší? Nemyslím, pár benefitů, ale v případě těžké nemoci, kdy zaplatí drahou léčbů bez komplikací.
Teď prýv kategorii nejlepší pojišťovna roku 2018 zvítěziola celkově - VZP - 111 a v kategorii Finanční zdraví - naopak ZPMV ČR, která je v přepočtu na počet pojištěnců bonitní.
Jaké vy máte zkušenosti s lékaři či z doslechu?
Jaké pojišťovna je dle vás nejlepší mezi lékaři, nemocnicemi?
Co pojišťovna a lázně?
Úplně nebereme v úvahu nějaké preventivní věrnostní programy, které sice nejsou špatné, ale v případě vážné nemoci je určitě třeba pojišťovnu, která je silná a je hlavně ochotná zaplatit nákladnou léčbu.
Vpodstatě benefity jsou všude stejné. Já osobně jsem byla léta páně u OZP a před třemi lety jsem přešla k VZP a jsem spoojena. Jezdím k moři a pokaždé dostanu 5% slevu. A jen pro zajímavost, letos byly pojišťovny hodnoceny podle několika kritérií a když je zprůměrovali, tak VZP byla první.
Jinak fyzioterapeutka mi řekla, že ona bere VZP přednostně.
A jsem onkologická pacientka a lékařka mi řekla, že nedělají mezi pacienty rozdíly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.