Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černé tečky na nosu

Od: tecka odpovědí: 12 změna:

Zdravím, jsem kluk a je mi 20. Už cca od 13 let mám černé tečky hlavně na nosu a okolo něj. První asi dva roky jsem to neřešil, říkal jsem si, že zanedlouho musí zmizet samy, jenže pořád zůstávaly. Občas se mi nějakou větší podařilo vymáčknout. Teď už asi 5 let s nimi bojuji, vyzkoušel jsem nespočet pleťových masek, krémů, pilaten, každý den si obličej čistím, chodil jsem každý týden ke kosmetičce, ale to vždycky pomohlo jen na pár dní. Už mě to popravdě vůbec nebaví a myslím si, že už mám snad po pubertě, tak by mohly zmizet ne.. :-D kdyžtak mi poraďte jak na ně, pokud někdo máte podobný problém. Díky.

ps. pro rejpaly co by se chtěli smát nebo něco zpochybňovat: Nejsem metro, ani homo nebo cokoliv podobnýho, takže to si můžete odpustit

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marf*
hodnocení

4x

Vaše černé tečky se nazývají komedony a rizikem vzniku jsou zejména hormonální změny a vývoj androgenů. Mechanické odstraňování, vymačkávání problém zhorší. Na váš nos a okolí existují čistící náplasti, které zacpané póry uvolní.

eshop-tiande.cz/...

Černé tečky jsou ucpané vlasové folikuly, ve kterých najdete přebytečný maz, odumřelé buňky či nečistoty z povrchu pleti. Toto vše tvoří ideální prostředí pro růst mikroorganismů a možné záněty.

Raději poptávejte náplasti v lékárnách. *palec**ticho**palec*

nivea.cz/...

m123*
hodnocení

0x

Existují takový kovový udělátka na vymáčknutí. Prý to trošku bolí, ale výsledek 100%. Chce to jakoby vymáčknout "od kořene" , aby tam nic nezbylo a nerostlo to dál.

marf*

BeďarEX? lifemine.cz/...

hodnocení

0x

Tahle uhrovitá pleť je způsobena hormonální nerovnováhou. Mnoha klukům se pleť spravila, když začali pravidelný pohlavní život.

Asi na tom něco bude. Vzpomínám si, že generace mé matky (77 let) tomu říkávala "ucpané šoustací kanálky" :)

ben®

babkazov a ernie - toto je stále opakovaný a nesprávný mýtus. Z hormonálního hlediska je zcela jedno, jestli jde o pravidelnou onanii nebo pravidelné "zasouvání" do ženy.

@ben To jedno není. Z onanování vysychá mícha *smich*

ben®

ernie - no, to jsem měl vědět dříve. Takto řeším jen chlupaté dlaně .

29.11.18 06:58

Mícha? Dlaně? Pořád jste na tom dobře *smich*..
Jistě že samohana olupuje muže o jeho mužství a činí jej méně způsobilým pro povinnosti života, a při stálém a častém provádění končí i úplným nervovým a tělesným zhroucením. Svým pudem uznává svou nezpůsobilost a plaše se uhýbá přímému pohledu normální a zdravé mladé ženy. Klesajíc čím dál tím hlouběji podléhá oběť této neřesti mnohým nemocem, hlavně nervovým poruchám, hysterii, někdy i padoucnici, paralyse, nemocem páteře a choromyslnosti.

Oběť samohany, byla - li pěstována velmi nemírně, projevuje stejný nedostatek mužné síly jako eunuch...

Další zábavné počtení la-duchesse.blog.cz/...

pb®

Ovšem také se někde psalo, že než ženštiny neřestné vyhledávati, jest lepší plodníkem (nebo moudím) svým řádně zatřásti.

@pb - Jenže to byl temný středověk ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]