Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem student a chci si otevřít svůj bankovní účet, jenže nevím, kde.
1) Equa Bank - Běžný účet
2) ČSOB - Plus konto
Které by jste mi doporučili? Děkuji![:) :)]()
1) Equa Bank - Běžný účet
2) ČSOB - Plus konto
Které by jste mi doporučili? Děkuji
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
aleno
0x
Chtěla bych upozornit, že ČSOB má účet zdarma i pro mladé od narození do 26 let. A bez podmínek.
Takže nejenom pro důchodce a píšete, že jste student. Takže můžete si vybrat.
doplněno 27.11.18 21:54:
Jinak spořící účet si založíte k tomu běžnému /obsluhujete ho přes běžný účet/.
Ty dva účty jsou si velice podobné, většina bankovních ústavů na našem trhu má podobnou nabídku.
Záleží, která je Vám sympatická.
olinl
0x
Equa Bank-nevýhody osobní běžný účet: poplatek za výběr z bankomatu v cizině 9,-Kč, nejde k jednomu účtu mít dvě karty(společný s někým dalším), neposílají SMS o příchozích/odchozích platbách z účtu, měsíční poplatek 29,-Kč jako pojištění za ztrátu peněženky, mobilu, odcizení peněz z účtu v hodnotě do 30 ooo,-Kč (není povinné, ale lepší mít pro jistotu..) Ostatní běžné věci zdarma-přeposílání z účtu na jiný účet jiné banky, výběr z jakéhokoli bankomatu v Čechách zdarma+nahlédnutí do svého účtu (výhoda v případě bydliště v odlehlé obci od hlavních měst). Více na m.equabank.cz/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]