Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustále mě řeší

Od: oslec odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, mám docela zvláštní otázku a chtěl bych vědět názor jiných lidí. S již mou bývalou přítelkyní jsme se po ročním vztahu rozešli. Ač to nedělá dobrotu tak jsme další asi tři měsíce spolu spali a udržovali jakýsi nevázaný vztah. Jenže měsíc nazpět jsem se dozvěděl že kromě mě ještě udržovala jakýsi vztah s jedním kolegou z práce. Sice už po našem rozchodu ale i tak mě to vytočilo že mi to neřekla a spali jsme spolu dál. Dal jsem tomu tedy konec a zapomněl na ní. Jenže od té doby o ní někdo stále mluví, odněkud ji vidím vycházet, jinde zas slyším že se o mě rozneslo to a jinde zas tamto.

Na sociálních sítích mě neustále sleduje, i přesto že jsem si ji všude smazal. Sledují mě i její kamarádky, stále se něco dozvídám, něco o mě nekdo roznáší. Nejvíc mě štve jak jsem neustále někde sledován po sítích, kde co dělám a podobně.
Teď ta otázka. Proč má neustále potřebu mě řešit? Já už s ní nechci udržovat ani kontakt. A pokud má něco s kolegou z práce tak ať řeší svůj stávající vztah.
Pokud dotazu pomůže tak mě je 23 a jí 19.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den. Neberte to ve zlém, jen malé zamyšlení...Pokud spolu nemáte vztah, může Vám být jedno kolik milenců má. Proč by Vám to měla sdělovat? Je to jen její věc. Pokud jste se rozhodl s ní neudržovat dál milenecký poměr, vymažte ji ze svého života a nezabývejte se tím co dělá, kde a s kým. Ono jí to také přestane časem bavit. Najděte si jinou slečnu, buďte šťastný a třeba jí to dojde rychleji, že o ni nestojíte.

doplněno 27.11.18 12:40:

Určitě chápu, že Vám to vadí. Ale myslím, že k sobě nejste upřímný. Ani Vy s tím nejste srovnaný. Ona řeší po sítích Vás, Vy řešíte zase ji. Třeba ji také zajímá jen pohled a názor ostatních. A třeba narazí i na tuto diskuzi.. Pokud nechcete, aby někdo řešil Vás, neřešte dotyčného nikde ani Vy! Ale to je jen můj pohled na celou věc...

hodnocení

2x

Pusť to z hlavy, nereaguj na to, nevšímej si toho a časem to přestane. Přestane je to bavit, když ucítí, že tě to nezajímá. Buď nad věcí.

oslec
hodnocení

To máte pravdu. Taky nic jiného nedělám. Ignoruji to jen mě prostě zajímá co je k tomu vede. Kde berou tu potřebu.

Těm několika lidem zablokuj přístup do tvého profilu.

lister
hodnocení

0x

Podle toho jak píšete, že Vás někdo pořád sleduje, tak si ty sociální sítě smažte. Přijde mi to jako paranoidní chování.

oslec
hodnocení

Kvůli tomu si zase nebudu mazat sociální sítě. Je to tak že mě neustále sledujou přípěvky. To se mi tam ukáže kdo si to zobrazil.

lister

Tak si zablokovat jen ty určité osoby, které chcete.

sedr

Tudy na to.

A to si musíte pro sebe zobrazovat příspěvky, kdo Vás jako četl? Z jakého důvodu ještě rozklikávat, kdo si Váš profil zobrazil?

To je snad zbytečné, ne? Tuto možnost dejte k ledu a nedívejte se prostě na historii. Bude stačit, kdo Vám napíše /zareaguje/, kdo není zakázán.

Nemám soc. tak se možná naivně zeptám, musíte do světa vytrubovat, co právě děláte, jak se cítíte? Dejte si pauzu, bude to jenom dobře si od toho všeho odpočinout.

hodnocení

0x

@oslec - jen mě prostě zajímá co je k tomu vede. Kde berou tu potřebu.
Možná právě proto, že vás to štve a slečny to vědí nebo aspon tuší, tak vám znepříjemňují život.

oslec
hodnocení

Nijak neprojevuju to že by mě to štvalo. Štve mě to osobně ale to oni neví protože se na to nevyjadřuju.

Nebuďte naivní ;)

sedr
hodnocení

0x

Asi se sám pídíte, co kdo o Vás někde napsal, nebo řekl.

Jinak, když jste se slečnou rozešel a měli volný vztah, tak je přece úpolně jedno, jestli spala ještě s jedním, anebo s deseti jinými. Neměl jste žádný nárok vědět o jejích paralelních vztazích a vytáčet Vás to nemuselo. Dělal jste si vlastně i po skončení vztahu na ni nárok.

Když rozchod, tak rozchod, a žádný kamarádství s výhodami.

Pokud při hovoru někdo zavede řeč na téma Vaše bývalá přítelkyně, je potřeba okamžitě v začátku požádat o změnu tématu, že se nechcete o tomto bavit.

Je smůla, že máte zřejmě společné známé, kamarádky, stejné trasy a pod.. pokud se o Vás něco roznáší, tak zvažte, jestli to je tak důležité, a neprobírejte. Rezervované chování a odmítnutí toho, kdo se Vám snaží toto oznámit by mělo pro příště stačit. Tedy žádné, pojďme to probrat do hospody.

--------------------------------

Nemyslím ale, že Vaše střety s bývalou budou až tak časté. To byste museli bydlet ve stejné domě, ale každý v jiném bytě. Potom se můžete potkávat u popelnice, v blízkém obchodě, na poště.

Slečna se ještě zřejmě s rozchodem nevyrovnala, musíte tomu dát čas.

oslec
hodnocení

Máte pravdu v tom že mi může být jedno s kým dalším co má. Jenže nezlobte se na mě. Když spíte s někým kdo pak od vás odjede vyspat se s někým jiným. To se mi prostě nelíbí. Asi ještě není srovnaná to máte pravdu. Já už to ale neřeším jen mě zajímal názor ostatních co k tomu řeknete.

sedr

No právě, píšete, že jste se spolu rozešli a nakonec jste se s tím sám nevyrovnal a požadoval i v tom nevážném vztahu, aby vám byla věrná a o všem Vám ještě navíc říkala.

Každý jste to pojal jinak - nenastavili jste si pravidla.

Vy jste chtěl sice jenom sex, ale aby byla věrná.

Ona souhlasila se sexem. Ale že by ho měla mít jenom s Vámi, se již zřejmě nedomluvilo.

Volný vztah = každý si dělá co chce, jenom se občas spolu vyspí.

Shoduji se s v názoru ,,kapkounaděje,, ,,asd1,,.

Ve volném vztahu může mít třeba deset milenců /a třeba i placený sex/.

asd1
hodnocení

0x

Tak rozešli nebo ne? Rozejít a přitom spolu spát mi moc jako rozchod nepřijde :D Buď spolu chodíte a zahýbá ti s jiným, nebo spolu nechodíte a ty si občas užiješ s děvenkou ktaerá si užívá s víc chlapama.

Sociální sítě jsou jako veřejná nástěnka kam si vylepíš něco. A to něco si může prohlédnout každý kdo "jde okolo" a podívá se na to. Pokud ti to vadí, tak omez přístup nebo tam nic nevylepuj...

hodnocení

0x

Nojo, to je úskalí těch sociálních sítí. Každý tam na sebe "vykváká" všechno, aby byl zajímavý a pak se diví. Je to drbárna a to už je notoricky známé všem uživatelům. Nejlepší je ignorace.

amrf
hodnocení

0x

Neznám mužského, kterému by se to popisované líbilo. Kamarádka se rozvedla (manžel se dal k partě a třeba týden ho neviděla, popíjel) kvůli stresu a sehnala si byt. Jednou bývalý manžel zazvonila hrozně se divi, že ho nepozvala dál. Vždyť se jí to tak líbilo...Jenže na tom tak moc nesejde. Vidí to každý zkrátka jinak. Je to asi v genech rozsévače.

Jednou jste bývalý, všetečné kamarádky a sociální sítě? *fn**fn**fn*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]