Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžou mi rodiče zakázat náušnice?

Od: filipovca odpovědí: 8 změna:

Mužou mi rodice v 17 zakazat pichnout si nausnice do ucha?jsem kluk

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

7x

a já bych to řekl takto: Syn přijde domů a v uchu má naušnici.Otec se na něj podívá a říká: "Víš synu, od nepaměti nosili naušnice v uchu buď piráti a nebo buzeranti.Teď se jdu podívat z okna a chraň tě bůh, jestli tam neuvidím tvou loď !"*smich*

Přesně tak, když pomineme, že to je ozdoba žen, tak ten fór to přesně vystihuje.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, myslím, že mohou - nejste ještě plnoletý a mají za Vás stále odpovědnost. Ovšem, zkuste je přesvědčit, že Vám to neuškodí a bude to i slušet. Nejste už zcela děcko, tak třeba to rodiče povolí a budou mít pochopení pro Váš styl. Proti jejich vůli to nedělejte a počkejte si rok. Zdravím!

barbakan*
hodnocení

2x

Kdyby se to rodičům líbilo, tak by ti to nezakazovali. A vůbec, znáš přísloví: Koho chleba jíš, toho píseň zpívej?

hodnocení

2x

Můžou - stejně jako vy si můžete porovnat, zda pořízení ozdoby převýší případné sankce z jejich strany či naopak a potom se rozhodnout.

pichpich
hodnocení

0x

Já si zase myslím, že v dešní době 17-ti letí se s touto věcí s rodiči neradí ani náhodou. Docela bych i řekla, že naušnice máte už dávno píchnuté.

tralala
hodnocení

0x

Když jsem si před hodně dávnými lety v 16-ti nechávala píchat piercing v salonu, tak chtěli souhlas rodičů, jinak bych měla smůlu.

liska5
hodnocení

0x

Já bych s tím nesouhlasila. Uvědomuji si ale, že to je tak všechno, co bych proti tomu mohla dělat. Naštěstí můj syn nikdy tenhle nápad neměl. Upozorňoval na sebe jinak, než třpytkami v uších.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]