Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje samoobslužné kopírovací centrum?

Od: milos78 odpovědí: 6 změna:

existujou kopírovací centra kde když mátě něco důvěného tak si to můžete okopírovat sám?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

0x

Samoobslužnou kopírku mají tato centra velmi často.

moxa*
hodnocení

0x

Ano, ale znám jen v Praze.

michal32mp
hodnocení

0x

Každé slušné kopírovací centrum by mělo mít od NBÚ prověření Důvěrné.

Centra se samoobsluhou znám jen v Praze a v Brně, někdy jsou v knihovnách.

arecibo*
hodnocení

0x

I v Ostravě znám copy centra, kde si kopírují vysokoškoláci materiály sami na kopírce. A pak jen řeknou, kolik platí, nebo je sleduje obsluha zpovzdálí.

Některé domácí tiskárny u PC umožnují i kopírování,

alf*
hodnocení

0x

pokud nemáš kopírku doma (u kamaráda) je takový automat myslím v mnoha nákupních centrech. Co jsme tak nakukoval není to nic levného, snad 5 korun za kopii

moxa*

Já mám opačnou zkušenost...na vejšce nebylo peněz nazbyt a když jsem si kopírovala studijní materiál, chodila jsem právě do kopírovací sámošky, protože byla nejlevnější - neplatíš přece obsluhu kopírky, když se obsloužíš sám. Každý si tam kopíroval co chtěl a pak jen u pultu nahlásil číslo kopírky a zaplatil, jako na benzínce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]