Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci jít pracovat jako pomocná síla do kuchyně. Zajímá mě, co mě čeká, pokud chci průkaz získat a konkrétně seznam všech krevních ukazatelů, které jsou testovány, pro vydání potravinářského průkazu? Ať hledám kde hledám, nikde žádný přesný výčet... Také mě zajímá, za jak dlouho od zažádání je průkaz vydán? Děkuji.
nevim jak je to ted ale zhruba 12 let zpatky kdyz sem potreboval ten prukaz tak sem zasel za svoji doktorkou a vyreseno, nepamatuju ze by mi brala nejakou krev, nebo delala testy na neco ( v te dobe sem tam ale chodil pravidelne takze nejspis vsecko mela ) , pokud se nepletu tak mi tu prukazku vypisovala primo doktorka a hned mi ji dala
Jasně ale to je to, oč se mi jedná. O seznam toho, co konkrétně doktor zjišťuje - měl by. Je to žloutenka? Je to bacilonosičství? Zkrátka, jaké krevní náběry/hodnoty se budou dělat? Jestliže jsem v novém městě a jsem nepopsaný list pro závodního lékaře.
Jde o to, jestli nejste bacilonosič, zjišťuje se to z krve a ze stolice. Alespon to tak bývalo, prodávala jsem v potravinách a krev mi brali opravdu, jinak se to snad nedá zjistit i když lékařská věda pokročila, rozhodně vás nic strašného nečeká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.