Dobrý den, snad to píšu do správné kategorie. Jestli ne, poprosím adminy, aby mi to presmerovali do jiné. Chtěl bych se zeptat, zvlášť pro lidi, kteří žijí v Brně. Vyhledal jsem si spoje MHD v Brně autobusem z hlavního nádraží do Staré nemocnice. Mohu se zeptat, kde ta autobusová zastávka je? Vím, že tam jsou tramvaje, ale autobusová zastávka? To je někde poblíž nebo jak? Píše se tam konkrétně směr Univerzitní kampus - sever. Jede to kdyžtak 13:43 a příjezd do Staré nemocnice v 13:56.
nevim co je Stara nemocnice,Bohunice? Jestli jo,tak 61kou z nastupiste c.3,coz je stejne misto,odkud jezdi saliny c.8 a 12. Kdyby jste si nebyl jistej,kazdy nastupiste ma svoji elektronickou ceduli s cislem nastupiste,cislem autobusu,kdy pojede,kam pojede...
Stará nemocnice v buhunicich vím, kde je, tam vystupuju. Ale přesto děkuji. Větší problém mi dělá, odkud nastoupit. Takže prostě tam, kde jsou tramvaje a tam jezdí ze stejného místa i autobusy teda, jo?
au1
ano, autobus 61, který jede do nemocnice v Bohunicích, odjíždí z hlavního nádraží ze stejného místa, jako tramvaje (přijede po vozovce na které jsou položeny i koleje). Jsou tam 4 nástupiště, vy pojedete z 3ky.
Zastavka stara nemocnice je na ulici jihlavska skoro u vstupu do stare zastavby.Dalsi zastavka je myslim univerzitni kampus a tam se dostanete do te vysoke budovy.Cely areal nemocnice se da projit zalezi na jake odd.jdete
. fnbrno.cz/... v odkazu je planek arealu nemocnice snad vam pomuze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.