Nejste přihlášen/a.
Zdravím
jsem tak trochu zoufalá. V úterý jsem byla u své odvodní lékařky s tim, že mám podezření na zánět močových cest. Časté močení, lehce narůžovělá krev v moči, jinak bez obtíží, tedy nic mě nebolelo. Doktorka mi tedy udělala test moči a zánět se potrdil. Dala mi antibiotika na 5 dní a následující pondělí mám přijít na kontrolu. Druhý den mě ale začali pobolívat záda a k večeru už jsem bolest musela utišit Algifenem. Další den se to opakovalo, ráno v pohodě, v práci v pohodě, ale k večeru opět úmorné bolesti zad, ale přisuzovala jsem to menstruačním bolestem a tak jsem opět sáhla po Algifenu a šla spát. Nicméně ráno sice nebyla bolest tak úmorná, ale při pohybu nebo větším nádechu jsem bolest lehce pociťovala. K večeru pak přišli horečky až 38,7 stupňů. Horečky jsem nijak nesnižovala, protože stojím za názorem že horečka je tělu prospěšná a taky že ke konci dne odezněla. Částě močení sice už nemám, ani pálení, ale bolest v bedrech je stále. Problém je, že paní doktorka je tu přítomna až v pondělí a já nevím zdali čekat, určitě bych to vydržela, ale bojím se, aby to nebylo něco vážnějšího a nerada bych něco zanedbala. Nejbližší pohotovost mám ale 30km a bohužel nemám odvoz a tak ted váhám co dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.