Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční Vídeň

Od: maruska* odpovědí: 4 změna:

Chtěla bych se letos poprvé podívat na 1 den na vánoční atmosféru do Vídně.Nemám v úmyslu nějak přehnaně šetřit,ale ani zbytečně utrácet. Nechci ani kupovat jídlo-vezmu s sebou.Myslela jsem si, že nějaké základní info. najdu na internetu, ale bohužel,nenašla jsem tam ani cenu za WC.Možná, že jsem jen špatně hledala, poradí mi někdo z čtenářů? Děkuji M.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

1x

Co by jste konkrétně chtěla vědět? Cena WC byla loni tuším 0,5-1 euro, nějaké to pití 3-5 euro, jídlo také nějakých 3-10 euro. Co se týká věcí pod stromeček tak tam už záleží na tom co chcete, protože se tam dá nakoupit jak za euro tak taky třeba za 1000*smich*

liska5
hodnocení

1x

Hlavně obrovské davy. K těm stánkům se musíte prodírat.

amrf

...No právě, davy. Mám zkušenost s povánoční Vídní, je pohodovější, atmosféra vánoc ale ještě je. Ale je to príma vlako - výlet.

Relativní klid bývá i na první adventní víkend.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]