Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dokázat podvod - falešná směnka

Od: asdfg* odpovědí: 5 změna:

Stal jsem se obětí podvodu.Podvodník si vyrobil falešnou směnku a u soudu požadoval její proplacení.Nebyl jsem jediný komu to udělal.Vše jsme prohráli,ale já to nevzdal a u ústavního soudu vyhrál právo se bránit.Nyní mám znovu soud.Jak prokázat,že tyto peníze nikdy neexistovali.Firma co mě žalovala existovala jen na papíře,nemá žádné účetnictví a skoro všichni již jsou za mřížema.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

0x

Dobrý den, napsal jste velmi málo informací na stanovení nějakého závěru. Předpokládám, že jste ve věci již podal trestní oznámení na PČR, dělaly se grafologické expertizy?

asdfg*
hodnocení

Trestní oznámení jsem podal již hned na začátku.Nesmělo se nic vyšetřovat jen samé teoretické závěry,že jsem mohl možná a podobně.Grafologická expertíza se dělala a možná jsem to prý podepsal a možné ne.Nesměl jsem ji vidět,protože jsem namítl,že podle policie znalec napsal něco jiného než říkal mě.Je na ní jen devět tiskacích písmen a ještě nejsou úplná.Chybí na nic to co já nikdy nevynechám a ale prý dokazují,že jsem to psal já,i když to jsou jen rovné čáry.Písmena jako je třeba S nikdo nezkoumal.

repak*
hodnocení

0x

Vy jste neměl právníka? Pokud ano vezměte si jiného. Mě to připadá trochu smyšlené, zmatené a paranoické. Nejdřív mluvíte o podvodníkovi - osobě fyzické - a pak o firmě - osobě právnické. Žalobou neexistující právnické osoby by se nezabýval soud ani v Džibutti, natož u nás

asdfg*
hodnocení

Osoba fizická směnku prodala sama sobě jako firmě.Firma byla zapsaná jako s.r.o. ale policie nenašla žádné účetnictví ani žádnou aktivitu firmy.Ale až při podání jiného trestního oznámení,které vyšetřoval někdo jiný než první případ.

repak*
hodnocení

0x

Kvalifikovaně může poradit jen právník se znalostí všech dostupných dokumentů, stačí detail a vše je právně jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]