Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak objednat rodinnou vstupenku do kina?

Od: paja* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím zkušenější o radu. Chystáme se s rodinou Do Cinestar na Dětskou neděli - Pohádka Čertí brko. Vstupenky se musí zakoupit online. Máme to do kina cca 30 km, tak jsem chtěla vstupenky zarezervovat a zaplatit přes internet. Vím, že když jsme vstupenky kupovali minule až před představením, prodali nám rodinnou vstupenku. Na tuto dětskou neděli se to ale musí koupit předem (na místě před představením by nemusely lístky být volné - je velký zájem). Rezervační systém mi ale nabízí pouze cenu za dítě a za seniora a rodinný vstup ne.

Poradí mi někdo?

Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Rodinné vstupné (minimálně 1 dospělý, 1 dítě a maximálně 4 osoby). Rodinné vstupné lze zakoupit pouze na pokladně multikina (nelze zakoupit přes internet) a platí pouze na jedno vybrané představení.

Zdroj: cinestar.cz/...

hodnocení

0x

Já bych do kina zavolal a domluvil se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]