Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jsem účastníkem řízení převodu nemovitosti jako nabyvatel, návrh byl vložen 9.11. 2018, dnes se v řízení objevila tato operace:
Přerušení zamítnutím jiného návrhu (bez vysvětlivky)
Můžete mi prosím vysvětlit, co to znamená? Co bylo zamítnuto? Co bylo přerušeno? Jak dlouho přerušení trvá?
Díky
jsem účastníkem řízení převodu nemovitosti jako nabyvatel, návrh byl vložen 9.11. 2018, dnes se v řízení objevila tato operace:
Přerušení zamítnutím jiného návrhu (bez vysvětlivky)
Můžete mi prosím vysvětlit, co to znamená? Co bylo zamítnuto? Co bylo přerušeno? Jak dlouho přerušení trvá?
Díky
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Tak jsem se dovolal na katastr a vysvětlili mi, že na té stavbě probíhá víc převodů jednotek souběžně a jeden z nich má problém. Tím pádem se spouští automaticky přerušení na všech ostatních a právník musí ručně vyhodnotit, že se to netýká toho mého převodu. To už prý udělal (jen ten záznam na webu není živý přenos) a převod jede dál. Takže prý mám klidně spát.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]